Хто новий наставник “Зірки”?

LavrinenkoПропонуємо Вашій увазі біографічні дані нового наставника “Зірки” Сергія Лавриненка.

Сергій Дмитрович Лавриненко народився 17 лютого 1975 року в місті Орджонікідзе (Дніпропетровська область). В футбол починав грати в ДЮСШ міста Орджонікідзе. Перші тренери – Валерій Кулицький і Геннадій Сєвєров. У лютому 1993 року тренер Микола Федоренко запросив Лавриненко і Євгена Римшина з ДЮСШ в свою команду – кіровоградську «Зірку-НІБАС». В квітні того ж року Сергій дебютував у другій лізі, а вже в листопаді, разом з Федоренко, відправився в «Сіріус» (Жовті Води). Відігравши в цій команді три матчі, Лавриненко знову повернувся в «Зірку», яку очолив Олександр Іщенко. Під керівництвом цього тренера кіровоградської команда за два сезони прорвалася з другої ліги у вищу і потім міцно закріпилася в ній. Дебют Лавриненко у вищому дивізіоні відбувся 25 липня 1995 в грі проти ЦСКА. Всього ж у «вишці» за кіровоградців Сергій зіграв більше 100 матчів. З 2000 по 2003 роки виступав у вищій лізі в складі запорізького «Металурга». Коли команду очолював Мирон Маркевич, Лавриненко регулярно виходив в стартовому складі. Після того як Мирон Богданович залишив запоріжців Сергій більше грав у дублі та в оренді. У 2004 році повернувся в «Зірку», де і завершив ігрову кар’єру.
За «Зірку» дебютував 3 квітня 1993 року в матчі «Зірка» – «Дністер» (Заліщики) (3:1). Всього за «Зірку» в офіційних змаганнях провів 200 ігор, забив 1 м’яч. За «Зірку-2» в офіційних змаганнях провів 13 ігор.
З 2009 року тренував юнаків 1998 року народження в кіровоградській футбольній школі «Зірка-Спартак». У 2011 році очолив іншу кіровоградську футбольну школу – ДЮСШ-2. У 2012 році став тренером Академії ФК «Зірка». В середині жовтня один з тренерів Академії ФК «Зірка» Сергій Лавриненко увійшов до тренерського штабу першої команди. Сьогодні Сергій Дмитрович очолив команду і буде її готувати до наступного матчу із полтавцями.

 18 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні