Олег Венглинський: Недооцінка суперника може погано закінчитися для “Динамо”

fc_olexandКолишній форвард київського “Динамо” Олег Венглинський прокоментував майбутній матч чвертьфіналу Кубка України, де “біло-сині” зустрічаються з “Олександрією”, а також порівняв майбутню гру з недавнім поєдинком в чемпіонаті.

– Зараз “Динамо” виходить на кожен матч, як на фінальний, встояти важко навіть більш міцним суперникам, ніж “Олександрія”. Але при цьому будь-яка недооцінка суперника в майбутньому матчі Кубка України може бути чреватою.

У чемпіонаті легкої перемоги “Динамо” не вийшло, та й не варто було її очікувати. Команда у Шарана у відмінному стані, плюс вболівальники допомогли, не часто зараз в Україні збираються повні стадіони. У тому протистоянні у городян було зовсім мало моментів, втім, і “Динамо” не мало багато можливостей, але реалізувало свої шанси.

Вирішальним тоді стало індивідуальна майстерність таких гравців як Ярмоленко і Гусєв. Ярмоленко взагалі провів блискучу гру, одну з кращих в сезоні. Також відмінно зіграв при стандартах і Віда, Домагой часто забиває вирішальні голи киян, досить згадати поєдинки з “Шахтарем”. Окремо хотілося б виділити у “біло-синіх” трикутник в центрі поля – Сидорчук, Рибалка, Велозу. У 20-му турі УПЛ вони виглядали дуже добре і повністю перегравали своїх опонентів.

Хоча “Олександрія” робила все від себе залежне, протистояти “Динамо” дуже не просто. Але, повторюся, будь-яка недооцінка “Олександрії” в матчі 1/4 фіналу Кубка України може погано закінчитися для киян.

Нагадаємо, що матч-відповідь 1/4 фіналу Кубка України “Динамо” – “Олександрія” пройде 6 березня на поле номінальних гостей на стадіоні “Ніка”, початок зустрічі – 17:00.

UA-Футбол

 11 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні