Великий баскетбол повертається до Кропивницького

zolotoy_vekНаступними вихідними, 27-28 лютого, гравці «Золотого Века» на власному майданчику прийматимуть баскетболістів київського БК НУФВСУ в рамках чемпіонату України серед команд Першої ліги! Цей матч відбудеться із вболівальниками!

Зазначимо, з 18 лютого постанова Кабміну щодо повернення вболівальників на трибуни вступила в дію! Згідно рішення Кабінету Міністрів, під час спортивних заходів дозволяється присутність до 50% глядачів! Те, чого усі ми так довго чекали, нарешті сталося!

Найближчі два матчі в Групі 2 чемпіонату України в Першій лізі кропивницький баскетбольний клуб «Золотой Век» проведе із заповненими до 50% трибунами! Відтак на нас з вами чекають видовищні матчі за участю команди Андрія Бабенка, яка вже гарантувала собі перше місце в групі та продовження боротьби за медалі вже у раунді плей-оф!

Запрошуємо вас на матчі улюбленої команди у суботу, 27 лютого. Початок зустрічі о 17:00. У неділю, 28 лютого, команди проведуть другу гру туру! Початок матчу о 12:00.

Ігри традиційно відбудуться у спортзалі факультету фізвиховання ЦДПУ ім. В.Винниченка (вул. В. Пермська, 3).

Вартість квитків: вхід на трибуну – 25 грн, на балкон – 15 грн.

УВАГА! Кількість глядацьких місць обмежена. Вхід на трибуни можливий лише після температурного скринінгу та за наявності захисної маски! Дотримуємось дистанції та вболіваємо за наших!

Пресслужба БК «Золотой Век»

 19 – загальна кількість переглядів, з них 2 перегляд (и, ів) сьогодні