«Золотой Век» на класі здобув перемогу в Одесі

zolotoy_vek2У першому матчі 9-го туру чемпіонату України в Першій лізі підопічні Андрія Бабенка на виїзді впевнено перемогли БК «Одеса-2» – 87:64 (14:9, 27:17, 20:16, 26:22).

Баскетболісти «Золотого Века» завітали до Одеси в статусі лідера Групи 2 та беззаперечного фаворита протистояння. Зазначимо, у попередньому турі кропивничани двічі вдома переграли інший одеський колектив «БІПУ-2» – 99:84 і 101:87 відповідно.

У вівторок у матчі з «Одесою-2» досвідчені «золоті» також досить швидко підтвердили свій клас на майданчику. В дебюті стартової десятихвилинки гості зусиллями Олександра Дробязка, Антона Мельніка, а також завдяки трьошці Максима Ожегова повели у рахунку – 7:0. І хоча до кінця чверті одесити змогли дещо відновити інтригу в зустрічі, та переломити гру на власну користь юній одеській команді не вдалося.

Хлопці Андрія Бабенка продовжили домінувати й у наступних десятихвилинках, не залишивши господарям жодних шансів на порятунок. У вівторок найрезультативнішим гравцем у складі «Золотого Века» став Олександр Дробязко, який продовжує збирати в цьому сезоні колекцію дабл-даблів (24 очки, 11 підбирань). Всього одного пункту до дабл-даблу забракло ще одному лідеру «золотих» Антону Мельніку (9 очок, 10 підбирань, 5 передач). Максим Ожегов (21 пункт, 3 підбирання, 4 передачі), Богдан Сосой (7 очок, 1 підбирання, 4 передачі) та Дмитро Баранов (10 очок, 6 підбирань, 2 передачі) провели черговий добротний матч, допомігши команді забезпечити необхідний результат.

Вдало проявили себе й Олександр Хапун (11 очок, 2 підбирання, 3 передачі), Богдан Ткаченко (3 очки, 1 передача), Іван Рибченко (2 очки, 5 підбирань, 1 передача) та Вадим Огородник (1 підбирання), які в підсумку відстояли у заключній чверті переможний результат.

Пресслужба БК «Золотой Век»

 16 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні