Володимир Шаран: В Туреччині маємо зіграти 5 спарингів

sharan13 січня відбувся перший матч ФК «Олександрія» в новому 2016 році. Головний  тренер Володимир Шаран поділився з клубною прес-службою про  враженнями від зустрічі, новачками команди та планами на найближче  майбутнє.

–          Володимир Богданович, проти «Гірника» Ви задіяли тих гравців, які мали недостатньо ігрової практики  в чемпіонаті та потенційний новачків. Якісь висновки зробили для себе?

–          Група футболістів, які мали постійну ігрову практику в чемпіонаті залишились вдома та працювали з моїми асистентами за окремою програмою, а всі інші поїхали до Кривого Рогу. Стосовно самої гри, то робити висновки по одному зіграному матчу –  недоречно. Я вдячний  гравцям за гру. Було видно, що всі стараються, але сьогодні однозначні висновки ми робити не будемо. Команда тільки входить в навчально-тренувальний процес, в різних кондиціях знаходяться гравці, але контрольні матчі все-таки являються тим ігровим мірилом по якому можна провести певні підсумки проробленої роботи. На жаль, цього разу після снігопадів поле в Кривому Розі було не найвищої якості. Ми просили обидві команди грати більш обережніше, адже на таких покриттях вірогідність отримати травму дуже велика.  Ми планували до 16 січня провести ще один спаринг, але крім «Гірника» ніхто із першолігових команд ще не вийшов  з відпустки, тому 15 січня проведемо двухсторонню гру.

–          17-го січня команда відправиться до Туреччини. Де команда буде базуватись та які завдання на цей  навчально-тренувальний збір?

–          За традицією, перший збір ми проведемо в готелі GOLD CITY.  Це великий, комфортабельний комплекс, де  є всі умови для команди, а головне – це футбольні поля високої якості. На ці два тижні вже сплановано серйозні навантаження на фізичну витривалість: бігова робота, робота в тренажерному залі. І на фоні достатньо пристойного навантаження у нас заплановано 5 спарингів. Менеджери, які займаються організацією збору в Туреччині підготували першого спаринг-партнера. Це – «Університатя» (Крайова,Румунія), який заплановано на 18-те січня.

–          Звичайно, що головне питання для вболівальників – хто із потенційних новачків справив на Вас найприємніші враження та відправиться з командою на збір до Туреччини або, навіть, підпише контракт?

–          Сьогодні ми плануємо підписати контракт із Станіславом Кулішем і не тільки тому, що він проявив себе у матчі з «Гірником». Ми давно слідкуємо за ним. Знаємо його  можливості та потенціал. Швидше за все збори в Туреччині проведе і  Віталій Віценець. Щодо інших кандидатів, ми зробимо висновки перед самим відльотом до Туреччини.

Офіційний сайт ФК Олександрія

 13 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні