Кобін прокоментував перемогу над “Інгульцем” у Кубку України

kobinГоловний тренер “Минаю” Василь Кобін на післяматчевій прес-конференції підбив підсумок кубкового матчу з “Інгульцем” (1:1, 6:5 по пен.).

– Хороший суперник, команда, що може сміливо грати в УПЛ. Нам було важко, але і їм було непросто. Дякую своїм хлопцям з характер, за волю до перемоги. Говорив, що два місяці працювали не для того, щоб програти перед своїми вболівальниками. Це спрацювало. Ми у півфіналі і будемо чекати на суперника.

– Кого можете виділити в своїй команді? Хто герой?

– Клуб герой. Команда йшла з поля і люди аплодували. Саме головне – це любов вболівальників, підтримка. Могли виграти і програти, але слава Богу, що виграли. Попович зайняв місце у воротах, бо я знав, що він сильний під час пробиття серії пенальті.

– У “Інгульця” вже є досвід пенальті, у вас ні. Хвилювалися, що відчували?

– Тут психологія. Починали бити пенальті при тишині на трибунах. А коли почалася підтримка – команда ожила, Попович ожив, відбувся переломний момент завдяки трибунам. За це вдячний вболівальникам.

– Що відчували під час серії?

– Я до п’ятої тридцять рану не спав, думав, як треба зіграти. А потім заснув і побачив сон, що ми виграємо по пенальті. Це сказав перед серією своїм помічникам і тому був спокійний. Все збулося.

– Ви усвідомлюєте, що написали історію футболу Закарпаття? Адже більше ста років представника Закарпаття не було в півфіналі Кубка України?

– Поки що ніхто це не усвідомлює. Дав команді два дня вихідних і потім я їм це скажу. А ще попрошу керівництво якось відзначити це, щоб всі знали, хто створив історію.

– Грою своєї команди задоволені?

Задоволений. Виконали тактичну установку, вивчили команду, знали як суперник буде діяти. В них хороший нападник, багато чіплявся за м’ячі, ми знали, що вони роблять багато довгих передач. Ми до цього готувалися.

Але пропустили прикрий гол, бо моментів у суперника не було. Ми розгубилися на кілька хвилин і потрібні були емоції, щоб знову з’явилося бажання перемогти в цьому матчі. Це і відбулося.

UA-футбол

 16 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні