Зустріч молодіжок “Чорноморця” та “Олександрії” завершилася внічию

fc_olexandМатч 22 туру Чемпіонату УПЛ сезону 2018/2019 ФК «Чорноморець» (U-21) – ФК «Олександрія» (U-21) завершився з рахунком 0:0.

Матч був визначальним для молодіжної команди «Чорноморця»: в залежності від результату, моряки могли зберегти місце в першій шістці чемпіонату U-21 або втратити його. Позитивний результат гарантувала перемога, і за неї одесити активно боролися весь перший тайм. Воротам гостей погрожували: Калітов, Штогрін, Голіков, Семенів, Граматік, Павлов, але все безрезультатно. Найближчим до успіху були Штогрін на 17 хвилині (м’яч просвистів поруч зі стійкою) і Голіков на 19 хвилині («Олександрію» врятував голкіпер). На 37 хвилині Павлов ефектно пробив без обробки з кута воротарського, але снаряд пройшов над перекладиною. Гості втратили шанс відзначитися в середині тайму: Прокопчук на мить не встиг до небезпечної подачі з кутового  від Дубенкова.

Після перерви більше атакувала «Олександрія». Особливо перевага гостей стала відчутною після видалення з поля Голікова. Втім, ударами по воротах команди глядачів не тішили. На 63 хвилині Варакута в стрибку відбив потужний постріл Куліша, він же на 83 хвилині з близької відстані пробив головою вище воріт. Доля поєдинку могла вирішитись в компенсований час другого тайму. Спочатку Литвяк не влучив у ціль після подачі кутового, а потім вигідний момент для завоювання трьох очок втратив Прильопа. Юний моряк, отримавши м’яч від Семеніва, не зміг в очній дуелі переграти Білика, і рахунок так і залишився сухим – 0:0.

текст ФК «Чорноморець»

Чемпіонат U-21. 22 тур. ФК «Чорноморець» – ФК «Олександрія» – 0:0.

15 березня 2019, п’ятниця, 11.00. Одеса, стадіон навчально-тренувальної бази «Чорноморець» у Совіньйоні. 150 глядачів. 7°C.

Арбітр –  Юрій Іванов (Донецька обл.)

асистенти арбітра –  Дмитро Козорезов (Одеса), Віталій Сухін (Одеса)

4-й арбітр – Геннадій Серпутько (Одеса).

Спостерігач арбітражу і делегат ФФУ – Віктор Швецов (Одеса).

Чорноморець: Андрій Кожухар (Данило Варакута, 46’), Вячеслав Велєв, Максим Войтіховскій, Олександр Калітов (К, Дмитро Вдовиченко, 69’), Олександр Голіков, Костянтин Граматік, Микита Тітаевський, Михайло Плохотнюк (Дмитро Гейко, 62’), Андрій Штогрін (Петро Долгов, 89’), Дмитро Семенів, Василь Павлов (Владислав Прильопа , 46’).

Запасні: Станіслав Мораренко, Владислав Клюєв.

Старший тренер: Альберт Ковальов.

Олександрія: Олег Білик, Кирило Прокопчук (К), Дмитро Семенов (Богдан Литвяк, 73’), Гліб Бухал (Владислав Шкіндер, 46’), Денис Устименко, Кирило Костенко (Святослав Шевчук, 90 + 2’), Вадим Гранчар (Сергій Русьян, 78’), Олег Соколов, Максим Дубенков (Максим Куліш, 57’), Кирило Дришлюк, Тимур Стецьков.

Запасні: Кирило Злотар, Іван Гура.

Старший тренер: Андрій Купцов.
Попередження: Голіков (34’), Граматік (84’).
Вилученння: Голіков (60’, друге попередження).

 17 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні