Зустріч молодіжок “Шахтаря” та “Олександрії” завершилася внічию

fc_olexandМатч 19 туру Чемпіонату U-21 ФК «Шахтар» – ФК «Олександрія» завершився з рахунком 0:0.

Отже, весна! Із зимовою паузою в Чемпіонаті України покінчено. В неділю 24 лютого на стадіоні «Арсенал-Арена» у Щасливому підопічні Андрія Купцова зустрілися з командою ФК «Шахтар».

Для команд цей поєдинок має велике турнірне значення: «гірники» після 18 турів прямують третіми в таблиці (34 очки, різниця м’ячів: 33–20), «Олександрія» із 41 балом в активі посідає друге місце.

Передсезонну підготовку молодіжка «Шахтаря» проводила в турецькому Белеку, де зіграла 9 спарингів з дорослими суперниками (4 перемоги, 2 нічиї і 3 поразки).

Цього тижня «оранжево-чорні» тренувалися в Щасливому, звикаючи до клімату і штучного покриття поля.

«Олександрія» U21 рівно провела всю осінню частину першості, у 18 матчах здобувши 13 перемог за 2 нічиїх і 3 поразок (м’ячі: 39–17). Підопічні Андрія Купцова ведуть боротьбу за чемпіонство й мають усі шанси перевершити своє торішнє «бронзове» досягнення. Узимку «жовто-чорні» тренувалися в рідному місті та провели 4 спаринги з клубами Першої ліги, у 2 виграли й у 2 поступились. Склад також не зазнав серйозних змін, а тому в неділю на полі в Щасливому зійдуться добре знайомі суперники, зазначає сайт ФК «Шахтар».

«Шахтар» і «Олександрія» зустрічались 11 разів: 5 перемог у «гірників», 2 – у супротивника, 4 рази фіксувалася нічия. Загальна різниця м’ячів: 18–7 на користь «оранжево-чорних». Нинішнього сезону опоненти розійшлися миром в Олександрії (0:0).

Офіційні особи на матчі:

Арбітр – Дмитро Кутаков (Київська обл.)

асистенти арбітра – Володимир Коротін (Київ), Віталій Скобля (Київ).

4-й арбітр – Клим Заброда (Київ).

Спостерігач арбітражу і делегат ФФУ – Олег Деревінський (Київ).

Шахтар: Євгеній Кучеренко, Юхим Конопля, Іван Семеніхин, Юрій Мате, Віктор Корнієнко, Валерій Бондар, Олексій Кащук, Дмитро Криськів, Андрій Кулаков, Дмитро Топалов (К), Михайло Мудрик (Артем Холод, 90’).

Запасні: Владислав Вертєй, Кирило Меліченко, Ілля Васілевич, Олександр Глагола, Максим Андрущенко, Максим Чех.

Головний тренер: Валерій Кривенцов.

Олександрія: Дмитро Рудик, Кирило Прокопчук (К), Дмитро Семенов, Гліб Бухал, Денис Устименко (Сергій Русьян, 76’), Кирило Костенко (Олександр Мельник, 90+2’), Орест Ткачук (Вадим Гранчар, 87’), Максим Дубенков (Андрій Глоба, 71’), Кирил Дришлюк (Богдан Литвяк, 54’), Святослав Шевчук, Владислав Шкіндер.

Запасні: Кирило Злотар, Назар Хрієнко.

Старший тренер: Андрій Купцов.

Попередження: Гліб Бухал (6’), Максим Дубенков (10’), Дмитро Рудик (72’).

Видалення: Дмитро Семенов (88’).

Офіційний сайт ФК “Олександрія”

 14 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні