Міліціонер з Кіровоградщини став чемпіоном Світу з гирьового спорту

gurilЗмагання проходили з 2 по 7 жовтня 2014 року у місті Сан-Дієго (Каліфорнія, США). 22-річний працівник Бобринецького райвідділу міліції Іван Д᾿яченко здобув перше місце у ваговій категорії до 70 кілограмів у чоловічому двоборстві (поштовх, ривок), повідомляє СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.

Правоохоронець родом з міста Олександрії, де виріс, навчався у школі, а після здобуття освіти у відомчому виші розпочав службу в органах внутрішніх справ, працюючи дільничним інспектором міліції та слідчим. З січня 2014 року Іван Д᾿яченко – інспектор сектору кадрового забезпечення Бобринецького РВ УМВС України в Кіровоградській області.
Загалом офіцер близько шести років займається гирьовим спортом і досить успішно. У 2011 році на чемпіонаті України (м. Львів) у ваговій категорії до 60 кілограмів він став другим серед юніорів та третім серед чоловіків. Наступного року на аналогічних змаганнях Іван здобув перемогу у ваговій категорії до 65 кілограмів, потім було золото чемпіонату світу серед юніорів (м. Арона, Італія).
У 2014 році скарбничка правоохоронця-гирьовика з Кіровоградщини поповнилася бронзою відповідного чемпіонату світу, що відбувся у Франції, та золотою медаллю чемпіонату України у ваговій категорії до 75 кг.
І ось нарешті восени Іван піднявся на найвищу сходинку п’єдесталу світової першості з гирьового спорту у чоловічому двоборстві.
Кілька днів тому новоспечений чемпіон повернувся на батьківщину і приступив до виконання службових обов’язків.
Бадьорий та усміхнений старший лейтенант міліції доволі скромно розповідає про свої досягнення. Втім працівники райвідділу та й загалом особовий склад Управління МВС в області неабияк пишаються своїм колегою та бажають йому подальших успіхів. Найближчим часом Іван Д᾿яченко братиме участь у кубку України з гирьового спорту, проведення якого заплановано у місті Харкові на кінець листопада-початок грудня поточного року.

http://mvs.gov.ua/mvs/control/kirovohrad/uk/

 20 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні