Юнаки “Олександрії” у Львові зазнали поразки

fc_olexandУ п’ятницю 26 жовтня у Львові на стадіоні «Скіф» вихованці Юрія Гури зустрілися з ровесниками з ФК «Львів». Матч 10 туру Чемпіонату U-19 ФК «Львів» – ФК «Олександрія» завершився з рахунком 2:1.

Після невдалої гри в домашній зустрічі з київським «Динамо» наші футболісти вийшли на поле найстарішого у Львові стадіону «Скіф» з великим бажанням здобути перемогу. До речі, це була перша зустріч суперників у чемпіонатах України серед молодіжних команд (U-19). Перша десятихвилинка матчу пройшла в рівній боротьбі, а вже на наступній хвилині олександрійці створили гострий момент біля воріт львів’ян.

Партнери вивели Назарія Воробчака на ударну позицію, але, як не прикро, удар у Назарія не вдався, і м’яч пролетів мимо воріт. Господарі відповіли гострою контратакою, яку головою завершив Олег Горін, але і йому бракувало влучності. Це був єдиний гольовий момент біля наших воріт у першому таймі.

Поступово ініціативою заволоділи наші земляки, які, на жаль, втратили кілька шансів відкрити рахунок у цьому матчі. Чудовий момент втратив Петро Луців, влучивши з близької відстані в кіпера львів’ян. В інших епізодах становище рятували польові гравці господарів.

На 31 хвилині зустрічі після подачі кутового Віктор Сезар, випередивши гравців «Львова», влучно пробив в ближній кут воріт – 0:1.

До кінця першого тайму олександрійці продовжували атакувати, та, на жаль, не зуміли подвоїти рахунок.

Після перерви вже львів’яни почали облогу наших воріт. І на 59 хвилині це принесло їм успіх. Наші гравці порушили правила в своєму штрафному майданчику, і арбітр матчу Павло Децюк без вагань призначив пенальті, яке не без труднощів реалізував Олег Горін. Наш кіпер дотягнувся до м’яча, але м’яч від його руки зрікошетив у ворота. Той же Горін реалізував і другий пенальті у ворота Богдана Степанцова, цього разу не залишивши йому шансів – 1:2.

За дві хвилини після передачі Миколи Водяницького Василь Луців пробив у бік воріт, але Віктор Сезар не зміг дотягнутися до м’яча біля кута воротарського майданчика. Це був останній шанс нашої команди уникнути поразки, на яку вони явно не заслуговували.

Чемпіонат U-19. 10 тур. ФК «Львів» – ФК «Олександрія» – 1:1 (0:1).

26 жовтня 2018, п’ятниця, 12.00. Львів, стадіон «Скіф». 100 глядачів. 7°C.

Офіційні особи на матчі:

Арбітр – Павло Децюк (Чернігів)

асистенти арбітра –  Юрій Ковальчук (Львів), Анастасія Волощук (Чернівці).

4-й арбітр – Ярослав Леськів (Львівська обл.).

Спостерігач арбітражу і делегат ФФУ – Мирон Біць (Львів).

Львів: Артем Денега, Олексій Харіпов, Олександр Медведєв, Андрій Карвацький, Орест Тягло, Олег Горін, Віталій Олексів, Артур Ременяк – К, Дмитро Пентелейчук (Артур-Богдан Шута, 89’), Максим Хімчак (Станіслав Демків, 75’), Назар Ткач (Арсен Гросу, 80’).

Запасні: Артем Вовкун, Владислав Чиж, Степан Григоращук, Віталій Жупанський.

Старший тренер: Олег Колобич.

Олександрія: Богдан Степанцов, Євген Ляницький, Олександр Кобеляш – К, Микола Водяницький, Олег Кривда, Вадим Лучка, Василь Луців, Петро Луців, Назар Волошин (Андрій Назарик, 77’), Назарій Воробчак, Віктор Сезар.

Запасні: Павло Гудименко, Богдан Грама, Владислав Гаркуша, Ілля Цукарудзе, Сергій Чеберяк, Еміль Мустафаєв.

Старший тренер: Юрій Гура.

Попередження: О. Медведєв (61’) – В. Луців (47’)

Голи : Олег Горін (59’, 86’ – обидва пенальті) – Віктор Сезар (31’).

Офіційний сайт ФК “Олександрія”

 19 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні