Юнаки “Олександрії” перемогли “Волинь”

fc_olexandПеренесений матч 13 туру Чемпіонату U-19 ФК «Олександрія» – ФК «Волинь» (Луцьк) завершився з рахунком 1:0.

Перші хвилини матчу пройшли у рівній боротьбі і без гольових моментів.

Починаючи з середини першого тайму, боротьба на полі загострилася і стала цікавішою. На 23 хвилині зустрічі Петро Луців увірвався в штрафний майданчик гостей, але в боротьбі з гравцем «Волині» втратив м’яч, який відлетів до Василя Луціва, та, на жаль, Василь з вигідної позиції не влучив у ворота. За дві хвилини гостра контратака волинян завершилася ударом Микити Фоміна у нижній кут воріт. Але надійно у цьому епізоді зіграв Богдан Степанцов. До перерви рахунок так і не було відкрито, хоча, обидві команди створили чимало гольових моментів. У нашій команді двічі міг відзначитися Петро Луців. Але в першому випадку він не влучив у ворота, а в другому – після його удару блискуче зіграв кіпер «Волині» Дмитро Харченко. У складі лучан втратили свої шанси Владислав Мороз та Артур Рябов.

У другому таймі ініціативою повністю заволоділи олександрійці, які створили безліч моментів біля воріт Харченка. Кілька разів гостей рятував кіпер. А в інших епізодах фортуна відвернулася від наших гравців.

Значно підсилив гру нашої команди вихід на поле Еміля Мустафаєва, який вже за дві хвилини міг відзначитися голом, але після подачі з лівого флангу Миколи Водяницького він влучив у стійку воріт гостей. І все-таки, Еміль став героєм зустрічі. На 81 хвилині матчу він майже з лінії штрафного майданчика чудовим обвідним ударом в нижній кут воріт «Волині» забиває переможний гол – 1:0.

І на останніх хвилинах зустрічі наші земляки продовжували атакувати, намагаючись закріпити свій успіх, але на жаль – безрезультатно.

Гості за другий тайм створили лише один момент біля воріт Богдана Степанцова. Та він міг зіпсувати настрій нашим землякам. На останній хвилині Ілля Теліховський завдав небезпечного удару, але влучив м’ячем у гравця «Олександрії».

Тож, вітаємо нашу команду з заслуженою перемогою і бажаємо успіхів у наступних матчах!

Чемпіонат U-19. 13 тур. ФК «Олександрія» – ФК «Волинь» (Луцьк)1:0 (0:0).

П’ятниця, 7 вересня 2018. 15.00. Головківка, стадіон «ГОЛовківський». 100 глядачів.24 °C.

Офіційні особи на матчі:

арбітр – Андрій Рижий (Дніпро)

асистенти арбітра – Віталій Фірманчук (Херсон), Павло Михайлюк (Черкаси).

4-й арбітр – Денис Федан (Олександрія).

Спостерігач арбітражу і делегат ФФУ – Валерій Курганов (Олександрія).

«Олександрія»: Вадим Степанцов, Євген Ляницький, Олександр Кобеляш – К, Олександр Губицький, Микола Водяницький, Микита Дудка, Вадим Лучка (Еміль Мустафаєв, 71’), Петро Луців, Назар Волошин, Назарій Воробчак.

Запасні: Павло Гудименко, Марк Олійник, Богдан Грама, Владислав Гаркуша, Олег Кривда, Сергій Чеберяк.

Старший тренер: Юрій Гура.

«Волинь»: Дмитро Харченко, Микола Тишкун, Володимир Литвин, Владислав Мороз, Дмитро Максимчук, Артур Рябов – К, Максим Сасовський, Олег Фенюк (Юрій Нечуйвітер, 56’), Микита Фомін (Хамза Гарсієв, 66’), Олег Сквіра (Валентин Ясковець, 53’), Олександр Климець (Ілля Тепліховський, 4’).

Запасні: Даніїл Єрмолов, Валентин Білінський, Мирослав Лонюк.

Старший тренер: Альберт Шахов.

Попередження: В. Лучка (10’), Є. Ляницький (76’), П. Луців (90+1’) – М. Фомін (11’), М. Сасовський (58’), Х. Гарсієв (76’), Д. Максимчук (85’), А. Рябов (90’).

Вилучення: Х. Гарсієв (82’ – друге попередження)

Гол: Еміль Мустафаєв (81’)

Офіційний сайт ФК “Олександрія”

 24 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні