Відбувся перший Кубок Новоукраїнського району з футзалу

У спортивному залі Смолінського ліцею № 2 відбувся перший Кубок Новоукраїнського району з футзалу на підтримку Збройних Сил України, в якому взяли участь команди з Ганнівської, Маловисківської, Рівнянської, Добровеличківської, Новоукраїнської, Смолінської та Новомиргородської територіальних громад.

Зі словами привітання на параді відкриття змагань до учасників звернулися голова Новоукраїнської районної асоціації футболу Олександр Корінний, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Смолінської селищної ради Олександра Майстренко та головний суддя змагань Сергій Іванов.

Традиційно присутні в залі вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять Захисників та Захисниць, котрі віддали своє життя, захищаючи кордони нашої держави.

Після завершення офіційної частини розпочалися ігри в групах. В першій групі путівку до фіналу отримали гравці ФК “Новоукраїнка”, перегравши господарів майданчика смолінський «Шахтар» та команду Ганнівської територіальної громади. Не менш цікаво пройшли ігри і в другій групі. Поразка команди «Одна Родина» в останньому турі від команди ФСК «Еней» з рахунком 1-0 вивела до фіналу маловисківську «Вись».

Фінал пройшов на одному диханні. На два голи Дмитра Тимченка, голи Антона Румянцева та Владислава Кавуна «новоукраїнці» відповіли трьома голами Владислава Козака та голами Дмитра Корінного, Костянтина Кулаковського, Костянтина Івлєва. Дебютував у складі команди ФК “Новоукраїнка” молодий, але перспективний гравець Ігор Левченко. Тож завдяки досвіду та юності гравці ФК «Новоукраїнка» переграли команду “Вись” з рахунком 6-4, ставши володарями золотих нагород.

Кубок переможців, медалі за 1-ше та 2-ге місця гравцям вручили Олександр Корінний та Олександра Майстренко. «Приз глядацьких симпатій» отримав Станіслав Палюх зі Смоліного. «Кращим воротарем» визнано Олександра Кудряченка з Малої Виски. «Кращим бомбардиром» та «Кращим гравцем» стали Владислав Козак та Вадим Кріт з Новоукраїнки. Дякуємо учасникам змагань, котрі своїми благодійними внесками підтримали ініціативу. Саме завдяки Вашій небайдужості вдалося зібрати 4 тис.грн., які будуть передані на потреби Збройних Сил України! Дякуємо керівництву Смолінської селищної ради за гостинний прийом, а нашим Захисникам – за можливість проводити такі важливі заходи!

Федерація Футболу М.Новоукраїнка

 131 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні