Інгулець зіграв внічию з Кривбасом (+відео)

Інгулець з селища Петрове (Кіровоградська область) зіграв контрольний матч перед стартом нового сезону УПЛ. Суперником був Кривбас.

Початок гри залишився за криворіжцями. Вже на 2 хвилині гостра флангова подача Татаркова ледь не знайшла партнера: але, на жаль, ні Хобленко, ні Опанасенко до мʼяча не дотягнулись. Небезпечно біля воріт суперника було й через хвилину коли з гострого кута після помилки захисників намагався пробити Волошин – воротар мʼяча забрав.

На 20 хвилині Запорожець пробивав з другого поверху у ствір воріт, але Сарнавський був на місці. Пізніше із середньої дистанції стріляв Клименко – набагато вище. «Кривбас» відповів після кутового. Снаряд заметушився у воротарському, й відскочив до Семенова, але після удару влучив у захисника й пішов на кутовий.

Суперники проводили обопільні атаки, але наші хлопці грали гостріше. У кінцівці тайму двічі мʼяч повинен був залітати у ворота «Інгульця». Спочатку Волошин вийшов майже віч-на-віч із воротарем, але програв дуель останньому. А потім після кутового Хобленко діставав сферу головою, але той пролетів поруч зі стійкою.

Друга половина гри розпочалась з кутового вже біля наших воріт й удару Поспєлова – мʼяч влучив у сітку із зовнішнього боку. Червоно-білі продовжували шукати щастя у воріт гостей, й на 64 хвилині таки забили. Волошин отримав мʼяч з лівого флангу, обіграв двох опонентів, й потужно пробив на виконання у дальній нижній кут – 0:1.

Щоправда, вже через вісім хвилин супернику вдалось відігратись. Блізніченко прокинув снаряд мимо Вернидуба, вийшов тет-а-тет із Сарнавським та низовим пострілом зрівняв рахунок – 1:1. До кінця гри моментів біля обох воріт ми більше не побачили. Бойовий мир.

«Інгулець» (смт Петрове, Кіровоградська обл.) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 1:1 (0:0) (Віктор Блізніченко, 72 – Назар Волошин, 64).

Текст – ФК Кривбас, відео – ФК Інгулець

 175 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні