У Долинській відбувся благодійний турнір на підтримку Збройних сил України

4 липня відбувся благодійний турнір з мініфутболу на підтримку Збройних сил України та з нагоди Дня Національної поліції України.

Організатор турніру – Головне управління Національної поліції в Кіровоградській області, безпосереднє керівництво – начальник відділення поліції № 1 (м. Долинська) Кропивницького районного управління поліції Кіровоградської області підполковник Олександр Лисенко.

До благородної мети – збір коштів для Збройних сил України долучилися шість команд. Змагання відбулися на майданчику міського стадіону. Команди були поділені на дві підгрупи, де за коловою системою визначилися відповідні місця. Команди, які посіли 2 місця у підгрупах, продовжили боротьбу за 3 місце. Команди-переможці у підгрупах змагалися за 1-2 місця.

За 3 місце між командами ДЮСШ та РЯТІВНИК зустріч закінчилася з нічийним рахунком 1:1. За регламентом змагань для визначення переможця пробивали серію пенальті. Більш влучними були гравці РЯТІВНИКА, з остаточним рахунком 4:3 посіли 3 місце.
У фіналі УКРЗАЛІЗНИЦЯ з рахунком 2:0 впевнено перемогла УСТИНІВСЬКУ ТГ та стали володарем кубка. Команди призери нагороджені грамотами та медалями. У особистих номінаціях визначили: найкращий бомбардир – Вітченко Андрій (4 голи, команда РЯТІВНИК), кращий воротар – Антоненко Олександр, кращий гравець – Григор’єв Максим (обидва – УКЗАЛІЗНИЦЯ).

Головна мета турніру досягнута – наближення ПЕРЕМОГИ, надання фізичної та емоційної підтримки широким верствам населення, подальший розвиток спортивного руху. Організатори турніру висловлюють подяку за співпрацю в організації та проведенні змагань управлінню освіти, молоді та спорту Долинської міської ради, адміністрації КП «Стадіон «Колос» Долинської міської ради імені Євгенія Шамбіра».

Володимир Шеремет

 35 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні