КОАФ започаткувала благодійну футбольну лотерею “Байрактарочка” на підтримку ЗСУ (+відео)

Кіровоградська обласна Асоціація футболу пропонує всім бажаючим долучитися до підтримки Збройних сил України та у разі, якщо Вам пощастить, стати володарем унікальних футбольних сувенірів.

Зроби свій постріл в окупанта за допомогою придбання квитка.

Придбавши квиток ви не тільки приймете участь в розіграші подарунків, а ще й зробите невеликий внесок у безсумнівну перемогу нашої країни. Всі зібрані кошти від лотереї будуть додані до коштів зібраних під час «Фестиваль футболу/міні-футболу 2022» (це вже близько 100 тис. грн.) та направлені на потреби ЗСУ.

Кожен бажаючий може стати учасником лотереї «Байрактарочка». Все що потрібно це придбати квиток вартістю 50 грн. (Без урахування комісії банку), будь яким зручним шляхом:
1. Перерахувати кошти на картку 4731219648362063. Обов’язково в призначені переказу вказати своє прізвище. Це потрібно для ідентифікації в разі перемоги та заповнення лотерейного квитка, який буде вкладений в лотерейну скриньку.
2. Завітати до офісу Кіровоградської обласної Асоціації футболу, придбати лотерейний квиток і самостійно вкласти його до лотерейної скриньки, зі своїм прізвищем чи прізвищем будь кого, хто буде приймати участь в розіграші.

Кількість придбання квитків одним участником не обмеженна. Більше квитків, більше шансів на перемогу.

Щотижня будуть анонсовані призи які розігруватимуться найближчим тижнем і місце проведення лотереї (на одному з турів «Фестиваль футболу/міні-футболу 2022»).

Щоденно на сторінках асоціації, в сторіс, будуть відображатись прізвища участників, які виконали умови і зареєстровані за минулу добу. Прохання до участників, перевіряти, що Вас зареєстровано і якщо не побачили свого прізвища в сторіс, за минулу добу, зверніться до нас і ми вирішимо це питання!

Перший розіграш відбудеться 09.07 о 12:50 на СК “Енергоспорт” перед заключним поєдинком чергового туру Фестивалю міні-футболу.

У першому розіграші призи наступні:
1. Ексклюзивний вимпел «Слава ЗСУ».
2. Ексклюзивний календар «30 років УАФ»
3. Футбольний м‘яч з автографами гравців та тренерського штабу ФК «Кристал» (Володимирівка).
4. Футбольний м‘яч з автографами гравців та тренерського штабу ФК «Олександрія».
5. Оригінальна Футболка вболівальника Збірної України з футболу» Joma “United for Ukraine”.

Якшо переможець буде відсутній, під час розіграшу, він зможе забрати свій приз в зручний для себе час у офісі КОАФ за адресою м.Кропивницький, вул.Чміленка, 87. Лотерея “Байрактарочка” вже стартувала. Слава Україні. Слава ЗСУ. Вперед до нашої Перемоги.


КОАФ

 37 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні