Фестиваль з міні-футболу Знам’янщини: Будівельник та Локомотив святкували впевнені перемоги

25 червня (субота) відбулися матчі другого туру благодійного Фестивалю з міні-футболу Знам’янщини, участь в якому бере 5 команд.

Матчі другого туру відбулися на майданчику ЗШ №3 міста Знам’янка. Команди зі Знам’янки Будівельник та Локомотив святкували впевнені перемоги відповідно з рахунками 8:3 та 12:6.

Після двох зіграних турів Локомотив має 6 очок, Будівельник та Дмитрівка-1 – по 3, Нива та Дмитрівка-2 – 0. У заліку бомбардирів лідирує гравець Локомотиву  Дмитро Тюпа, який забив 9 голів. Олександр Іжболдін, Михайло Фарбанець (обидва з Локомотиву), Максим Корчинський (Будівельник) забили по чотири голи. Наступний тур відбудеться 2 липня у селі Дмитрівка.

Турнір проводиться з метою пропагування подвигу і поваги до Збройних Сил України, героїзму і мужності українських воїнів, нагадування про їх неоціненний внесок у стримані російської агресії та фінансової підтримки ЗСУ. Змагання відбуваються за сприяння ГО Федерація футболу міста Знам’янка (керівник Олександр Замуренко) та ГО Знам’янська районна федерація футболу (Анатолій Головатенко).

Результати матчів 2-го туру:
Будівельник (Знам’янка) – Нива (Цибулеве) – 8:3
Локомотив (Знам’янка) – Дмитрівка-2 – 12:6

Нагадаємо, що матчі першого туру відбулися 18 червня у селі Цибулеве. Тоді Дмитрівка-1 переграла Дмитрівку-2 (6:1), а Локомотив – Ниву (11:4).

 67 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні