У Дмитрівці відбувся благодійний турнір (+фото)

У селі Дмитрівка для підтримки Збройних Сил України відбувся благодійний турнір з міні-футболу.

Змагання були організовані відділом освіти, молоді та спорту (керівник Наталія Бойко, головний спеціаліст Євген Артьомов) та Знам’янською районною федерацією футболу (керівник Анатолій Головатенко). Перед початком змагань перед учасниками виступила голова Дмитрівської громади Наталія Стиркуль.

Участь у турнірі взяли шість команд зі Знам’янської та Дмитрівської громад, які були поділені на дві групи. До групи А потрапили команди: «Будівельник» (Знам’янка), «Дмитрівка-2» (Дмитрівка) та ДЮСШ (Знам’янка). У групі Б грали «Локомотив» (Знам’янка), «Нива» (Цибулеве) та «Дмитрівка-1» (Дмитрівка).

У групі А Будівельник впевнено виграв свої матчі і вийшов до фіналу. «Дмитрівка-2» переграла ДЮСШ і отримала можливість поборотися за бронзові медалі. У групі Б «Локомотив» переграв «Ниву» та «Дмитрівку-1», посівши перше місце у групі. «Дмитрівка-1» поступилася «Ниві», яка потрапила до бронзового фіналу.

У матчі за 5-е місце «Дмитрівка-1» здолала ДЮСШ. У матчі за третє місце «Дмитрівка-2» завдала поразки «Ниві». Вирішальний матч турніру подарував інтригу – переможець турніру визначався у серії пенальті. Хоча перший тайм не прогнозував такого перебігу подій – «Будівельник» забив три сухі голи. Після перерви «Локомотив» зумів відіграти три голи. У футбольній лотереї фортуна посміхнулася «Будівельнику» – 2:1.

На церемонії закриття змагань всі команди отримали дипломи та медалі, а «Будівельник ще і кубок переможців. Зібрані кошти (13 350 гривень) під час турніру будуть передані на підтримку Збройних Сил України.

Результати матчів:
Група А
«Будівельник» – «Дмитрівка-2» – 4:0
«Будівельник» – ДЮСШ – 8:1
«Дмитрівка-2» – ДЮСШ – 3:0
Турнірне становище команд: «Будівельник» – 6 очок, «Дмитрівка-2» – 3, ДЮСШ – 0.
Група Б
«Дмитрівка-1» – Нива» – 2:3
«Локомотив» – «Нива» – 3:0
«Дмитрівка-1» – «Локомотив» – 0:2
Турнірне становище команд: «Локомотив» – 6 очок, «Нива» – 3, «Дмитрівка-1 – 0.
Матчі плей-оф
Матч за 5-е місце. «Дмитрівка-1» – ДЮСШ – 3:2
Матч за третє місце. «Дмитрівка-2» – «Нива» – 2:1
Фінал. «Будівельник» – «Локомотив» – 3:3 (пен. 3:2)

 71 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні