У ЦДПУ провели спортивне свято для дітей

17 травня 2022 року на стадіоні факультету фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка відбувся спортивний захід для дітей-переселенців.

З вітальним словом перед учасниками та гостями заходу виступив ректор Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка, професор Євген Соболь, а також президент Української асоціації футболу Андрій Павелко та в. о. начальника управління молоді та спорту Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Щетина.

Серед почесних гостей події були також депутат Кіровоградської обласної ради VIII скликання Олександр Горбунов та голова Кіровоградської обласної асоціації футболу Віктор Безсмертний.

Серед юних учасників спортивного свята були не лише вихованці Кіровоградської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства “Спартак” (керівник – Олексій Коваленко), але й діти-переселенці із різних міст сходу і півдня України. Вони отримали від організаторів і гостей заходу футбольні м’ячі, а взамін подарували їм свої усмішки та радісний сміх. Спортивні змагання вийшли по-справжньому цікаві, веселі і активні.

Сайт ЦДПУ

 37 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні