Єзерський: Шевченко поставив на терези свою подальшу тренерську кар’єру

Колишній захисник збірної України Володимир Єзерський прокоментував можливе призначення Андрія Шевченка на посаду головного тренера збірної Польщі.

«Схоже, Андрію Шевченку сподобалися такі виклики. Кілька місяців тому він погодився очолити аутсайдера Серії А – «Дженоа», проте довго в Італії не затримався.

Тепер ось ще один виклик. І знову в непростий момент, потрібно бути дуже впевненим у своїх силах, щоб наважитися стати біля керма «Кадри» перед найважливішими поєдинками у боротьбі за путівку до фінальної частини чемпіонату світу. Залишається сподіватися, що Андрій Шевченко все добре зважив і вже володіє інформацією про можливості своїх нових підопічних. Адже на кону його подальша тренерська кар’єра.

На жаль, ми не володіємо інформацією про перебіг Шевченківських переговорів з керівництвом польського футбольного союзу, невідомо, на який термін йому пропонують контракт, хто увійде до тренерського штабу, який вплив матимуть результати раунду плей-оф у боротьбі за путівку до Катару.

Тому поки що краще запастися терпінням і дочекатися офіційної інформації про нового рульового «Кадри», а вже потім щось коментувати», – сказав Єзерський.

Meta-ratings.com.ua

 19 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні