Динамо розгромило іспанський клуб із Сегунди B

У контрольному матчі київське Динамо зіграло з іспанським колективом Атлетіко Пульпіленьйо, що базується в Пульпі (Альмерія) та виступає у групі 5 іспанської Сегунди B (Segunda División RFEF).

Відзначимо, що Атлетіко Пульпіленьйо замінило іспанську команду AFE (збірна Асоціації професійних футболістів Іспанії, збірна вільних агентів), з якою спершу планувався матч. Але у складі іспанців було виявлено COVID-19. Тому прийшлося шукати іншого суперника для киян.

Перша половина матчу не порадувала великої кількістю небезпечних моментів. Кияни не форсували події на полі і рідко загрожували воротам іспанців. А от після перерви був зовсім інший футбол. Київська команда збільшила оберти своїх атак і біля воріт суперника стало більше небезпечних моментів. У середині таймі Циганков відкрив рахунок. Він скористався помилкою голкіпера суперника на виході.

На 76-ій хвилині з передачі Тимчика Де Пена подвоїв рахунок. У наступній атаці Шапаренко розібрався зі своїми опонентами і виконав передачу на Циганкова – Віктор збільшив рахунок і оформив дубль. А на 86-ій хвилині голкіпер суперника дуже грубо помилився і Буяльський встановив остаточний рахунок зустрічі – 4:0.

Динамо – Атлетіко Пульпіленьйо 4:0 (0:0) (Циганков, 66, 77; Де пена, 76; Буяльський, 86)

 18 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні