Кропивницька Зірка переграла юнаків Олександрії у спарингу

Кропивницька «Зірка» провела першу товариську гру міжсезоння. Суперником «зіркових» стали юнаки ФК «Олександрія».

Наші сусіди ведуть підготовку до старту весняної частини першості в лютому, і на перегляді у господарів (а матч проходив в Олександрії) знаходилося чимало футболістів. Кропивницькі футболісти теж прибули не оптимальним складом. А враховуючи те, що Ростислав Якименко, Максим Філіпов, Олександр Маєр та Владислав Савенко залишили команду, а також в лазареті команди перебуває ще декілька футболістів, то склад на гру виглядав доволі неординарним.

Не дивлячись на це, гра розпочалася активно, і вже на 5-ій хвилині «Зірка» вийшла вперед: Данило Аркуша реалізував свій момент після подачі кутового.

Ще в першому таймі «Зірка» мала декілька моментів для того, щоб подвоїти рахунок – непогані нагоди мали той же Аркуша, Олексій Жданович, Сергій Катеринка, але гол створили Вадим Лобода та Владислав Кіяниця. Перший пройшов флангом і зробив простріл, другий замкнув передачу.

На початку другого тайму після чудових індивідуальних дій Андрія Махині і його передачі до штрафного майданчику, відзначився Андрій Савіцький, який виступав за «Зірку» минулого сезону. Він же забив і четвертий м’яч у ворота олександрійців наприкінці матчу. Але на той час господарі зуміли відіграти один м’яч після подачі кутового.

Таким чином, 4:1 на користь наших футболістів. Наступну гру «Зірка» проведе через тиждень проти молодіжки «Інгульця».

ФК «Олександрія» U-19 (Олександрія) – «Зірка» (Кропивницький) – 1:4 (0:2; 1:2).

15 січня 2022 року (субота). Початок о 13:00. Олександрія. Стадіон «Ніка+». + 2 С. 50 глядачів. Товариський матч.

«Зірка»: Травкін Роман (Пономаренко Владислав, 80), Манастирний Олег (Кваша Іван, 46), Мачелюк Артем (Самсоненко Олександр, 80), Аркуша Данило (Тилоха Роман, 65), Кіяниця Владислав, Лопушенко Ігор (Манастирний Олег, 65), Жданович Олексій (Марценюк Нікіта, 65), Катеринка Сергій (Савіцький Андрій, 46), Лобода Вадим, Махиня Андрій (Холявко Руслан, 65), Жако Даниїл (Катеринка Сергій, 65).

Голи: 0:1, Аркуша Данило (5); 0:2, Кіяниця Владислав (27); 0:3, Савіцький Андрій (54); 1:3, (60); 1:4, Савіцький Андрій (76).

Офіційний сайт ФК Зірка

 23 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні