Юніори Олександрії розгромили Минай

Відбувся матч 17 туру Чемпіонату юнацьких команд сезону 2021/2022 «Олександрія» – «Минай».

Основні події матчу розгорнулися у другому таймі, хоча підопічні Олександра Карпова відразу заволодівши ініціативою, могли відкрити рахунок ще до перерви. На 7 хвилині перспективну атаку олександрійців міг замикати Андрій Андрейчук. Він вийшов віч-на-віч із голкіпером, але Кемкін зумів перевести м’яч на кутовий.

У другому таймі Андрійчук заробив пенальті. До точки підійшов Ярослав Базаєв, який чітко його реалізував.

Не пройшло і десяти хвилин як все той же Базаєв, зльоту, замкнув передачу від Радченка, зробивши рахунок більш комфортним -2:0.

Після другого пропущеного голу суперник почав грати більш агресивно в атаці, але це не допомогло їм врятувати свої ворота від третього голу. Під завісу тайму Олександр Вівдич, перегравши не лише захист, а й кіпера «Минаю», переправив м’яч у пусті ворота. 3:0. Вітаємо нашу юнацьку команду з дуже важливою, заслуженою, перемогою.

Youth: «Олександрія» — «Минай» 3:0 (0:0)
«Олександрія» (Youth): Горох Валентин, Чубатий Дем’ян, Фомба Бурама, Західний Павло, Романенко Данііл, Панченко Андрій (К), Радченко Максим, Вівдич Олександр, Базаєв Ярослав, Давиденко Іван, Андрейчук Андрій
Запасні: Мінчев Микита, Самар Валерій, Сацевич Владислав, Олійник Максим, Ситников Микита, Кавєрін Микита

«Минай» (Youth): Кемкін Олександр, Скиба Євгеній (К), Пастернак Назарій, Махінка Денис-Павло, Кашперук Іван, Диянчук Дмитро, Станкович Іван, Дурдас Андрій, Марків Павло-Ростислав, Шевчук Олександр, Лісовенко Владислав
Запасні: Кашка Дмитро, Максимець Максим, Свистельник Денис, Бодня Роман

Офіційний сайт ФК Олександрія

 45 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні