Київське Динамо шукає заміну Луческу

Київське «Динамо» останніми місяцями контактувало на предмет роботи із 42-річним португальським фахівцем Абелом Феррейрою, який нині є головним тренером «Палмейраса».

Як повідомляє авторитетне бразильське видання UOL Esporte, «біло-сині» були одним із клубів, які намагалися домовитися з Феррейрою, але отримали від нього відмову. Також португалець не побажав продовжувати дискусію про потенційне працевлаштування з «Аль-Райяном» (Катар), «Аль-Насром» (Саудівська Аравія), «Фенербахче» (Туреччина) та «Бордо» (Франція).

У той же час нині активний інтерес до Феррейри виявляє «Лідс», де підшукують потенційного змінника для Марсело Б’єлси, оскільки контракт аргентинця спливає влітку 2022 року. Втім, жодної ясності щодо можливої ​​роботи португальця з «павичами» поки що немає.

Зазначимо, що Абел Феррейра у Європі відомий по роботі з «Брагою» та ПАОКом, а з листопада минулого року є коучем бразильського «Палмейраса», з яким уже двічі встиг виграти Кубок Лібертадорес, а також стати володарем Кубка Бразилії.

Нині головним тренером київського «Динамо» є Мірча Луческу, контракт якого розрахований до літа 2024 року. Проте напередодні у ЗМІ з’явилася інформація, що досвідчений коуч «біло-синіх» може очолити національну збірну Румунії після того, як Мірел Редой пішов звідти.

UOL Esporte

 11 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні