Хлібодар зіграв внічию з Арсеналом (+фото)

19 вересня суботцівський Хлібодар у 17-му турі чемпіонату Кіровоградської області вдома зіграв внічию з Арсеналом (Новоархангельськ).

Гості активніше розпочали матч, більше контролюючи м’яч. А от перший небезпечний момент створили гравці Хлібодару. На 10-ій хвилині після подачі Олійника з кутової позначки Гелевер поцілив у стійку воріт. Через три хвилини гості відповіли своїм моментом – Скрипник пробив вище воріт. На 16-ій хвилині гості отримали право на виконання перспективного штрафного удару – Тимченко влучив у стінку гравців Хлібодару.

У середині першої половині зустрічі знову господарі влучили у каркас воріт суперника. Знову до небезпеки призвів кутовий – Матюк влучив у перекладину. Далі до завершення тайму була гра без стовідсоткових моментів. То ж на перерву команди пішли без забитих голів.

На старті другого тайму матчу господарі мали дві суперможливості для взяття воріт суперника. У першому епізоді Зайцев добре пробив з гострого кута воріт – голкіпер гостей переправив м’яч у ближню стійку, від якої круглий відлетів паралельно лінії воріт у поле. У наступній атаці господарів Яровий добре подав з правого флангу атаки – Гелевер пробив поруч зі стійкою воріт.

На 57-ій хвилині матчу Гелевер подав на дальню стійку воріт, звідки Шевцов головою пробив вище воріт. На 61-ій хвилині матчу Животовський, який за кілька хвилин до того вийшов на заміну, мав шанс відкрити рахунок, але програв дуель голкіперу Хлібодару Халімончикову. У середині тайму з передачі Зайцева Олійник пробив вище воріт.

На 73-ій хвилині матчу після обрізки у центрі поля гості провели швидку контратаку, яку завершував Суханов – його удар потягнув голкіпер господарів Халімончиков. Через 5 хвилин Бабенко реалізував вихід один на один з голкіпером і вивів вперед Арсенал. Гравці Хлібодару збільшили темп своїх атак і наприкінці матчу змогли зрівняти рахунок. Кударенко зі своєї половини поля у штрафного майданчику знайшов Гелевера, який у падінні в один дотик спрямував м’яч у дальній нижній кут воріт – 1:1.

То ж матч завершився внічию і Хлібодар втратив можливість піднятися з останнього місця турнірної таблиці Першої ліги. На ньому команда завершилася чемпіонат області, в якому ще відбудуться матчі останнього туру. Але із-за непарної кількості команд останній тур згідно з календарем Хлібодар пропустить. Та все ж варто відзначити, що гравці Хлібодару у другому колі знайшли свою гру і на певний процент покращилася реалізація створених моментів. В останніх своїх 5-ти матчах Хлібодар не програвав – здобули 9 очок (дві перемоги та три нічиї) із 12 всього набраних залікових балів. Також гравці Хлібодару стали грозою авторитетів. Беззаперечний лідер ліги Новоукраїнка виграв на цей момент виграв майже всі матчі. Лише у двох матчах не здобули очки – у матчах з Долинською та Хлібодар. Окрім того, Хлібодар зумів відібрати чотири очка в Арсенала, який йде на другому місці, по 5 очок – у Долинської та Новатора, які йдуть на третьому-четвертому місцях. Арсенал же набрав 26-е очко і має хороші шанси на здобуття другого місця у Першій лізі цього сезону.

Хлібодар – Арсенал 1:1 (0:0) (Гелевер, 90 – Бабенко, 78)
Хлібодар: Халімончиков, Шевцов (Іванов, 60), Матюк, Яровий, Олійник, Прозоровський, Гелевер, Кравченко, Кударенко, Зайцев, Грузин
Арсенал: Гетьман, Кулик, Алферов, Гаврилюк, Літвінов, Ваврик (Борсук, 70), Зубець, Бабенко, Суханов, Тимченко (Животовський, 58), Скрипник (Іваніченко, 80)
Попередження: Олійник, 26; Кравченко, 56.

Офіційний сайт ФК Хлібодар

 20 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні