Хлібодар відібрав очки у беззаперечного лідера Першої ліги

29 серпня Хлібодар у матчі 14-го матчу Першої ліги чемпіонату Кіровоградської області на виїзді зустрічався з ФК Новоукраїнка (очолює турнірну таблицю, маючи аж 9 очок перемоги над найближчим переслідувачем).

На 27-ій хвилині матчу господарі відкрили рахунок. Але вели у рахунку не довго. Через вісім хвилин Прозоровський перехопив м’яч у центрі поля і, пройшовши по лівому флангу, подав у штрафний майданчик, звідки Грузин ударом головою пробив у дальній кут – 1:1. До перерви ще раз міг відзначитися Грузин, але не вдалося.

На 55-й хвилині зустрічі Новоукраїнка знову вийшла вперед. А на 75-ій хвилині матчу гості отримали право на виконання штрафного удару. Кравченко подав у штрафний майданчик і голкіпер суперника на виході кулаком вибив м’яч – Грузин за 16 метрів до воріт підхопив м’яч і гарним ударом забив гол – 2:2. Через десять хвилин Грузин у схожій ситуації пробивав – на цей раз м’яч пролетів вище воріт. То ж матч завершився внічию 2:2.

Нічия у матч з ФК Новоукраїнка є хорошим результатом. Новоукраїнська команда до звітного матчу лише раз втрачала очки (у першому турі вдома програла ФК Долинська), а потім виграла 10 матчів поспіль. То ж Хлібодар перервав таку успішну переможну серію суперника та став другою командою у чемпіонаті, яка змогла відібрати очки у Новоукраїнки, яка у минулому сезоні здобувала бронзові медалі у Вищій лізі чемпіонаті Кіровоградської області.

У наступному турі, 5 вересня, Хлібодар вдома зіграє з ФК Долинська. Початок матчу о 17:00.

ФК Новоукраїнка – Хлібодар (Суботці) – 2:2 (1:1) (?, 27; ?, 55 – Грузин, 35, 75)

Хлібодар: Халімончиков, Костін, Кударенко, Матюк, Олійник, Прозоровський (Васільцов, 80), Іванов, Кравченко, Гелевер, Зайцев (Сумко, 85), Грузин.

Офіційний сайт ФК Хлібодар

 21 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні