Кропивницькі гімнастки успішно виступили у фіналі ХVІ літньої Універсіади України

31625-368x264 (1)Упродовж трьох днів, із 07 по 09 квітня, у Кропивницькому на факультеті фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбулися фінальні змагання ХVІ літньої Універсіади України серед закладів вищої освіти з художньої гімнастики.

У змаганнях взяли участь збірні команди Національного університету фізичної культури і спорту України, Харківської державної академії фізичної культури, Національного університету «Чернігівський колегіум» ім. Т. Г. Шевченка, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Придніпровської державної академії фізичної культури і спорту, Полтавського національного педагогічного університету ім. В.Г. Короленка та Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

Учасників турніру привітав заступник міського голови Кропивницького Сергій Колодяжний.

За результатами змагань команда ЦДПУ ім. В. Винниченка у складі Нестеренко Анни, Гладких Анастасії, Журби Аліни, Чалої Вікторії, Почиваліної Анастасії та Волошиної Анастасії посіла І місце серед педагогічних вишів України та ІІ загальнокомандне місце серед ЗВО, набравши 939,5 залікових очок.

Запорукою успіху стала наполеглива робота студенток та їхніх наставників-тренерів Кропивницької КДЮСШ № 3 Ольги Шевченко та Анастасії Мельнік. Так, команда кропивницьких студенток у змаганнях групових вправ стала чемпіонками, виборола другі місця в командному багатоборстві та фінальних змаганнях з 5 м’ячами, стала бронзовим призером у фінальних змаганнях з трьома обручами та двома парами булав.

Вдалий виступ дівчат дозволив Вікторії Чалій посісти ІІІ місце у багатоборстві та фінальних змаганнях з м’ячем та стрічкою і зайняти другу сходинку п’єдесталу у вправі з обручем. В активі їЇї одноклубниці Аліни Журби ІІІ місце у фінальних змаганнях з обручем та булавами.

Вітаємо кропивницьких гімнасток та бажаємо їм нових успіхів на турнірах найвищого рангу!

Сайт Кропивницької міської ради

 20 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні