«Інгулець» підписав двох екс-гравців «Гірник-Спорту»

IngyletsСклад футбольного клубу «Інгулець» поповнили екс-гравці команди першої ліги «Гірник-Спорт» Дмитро Клімаков та Сергій Дячук.

Дмитро Клімаков народився 5 березня 1989 року у Харкові. Є вихованцем харківського «Металіста». В чемпіонаті України дебютував у складі «Геліоса», в складі якого виступав до 2009 року. Потім рік виступав у складі аматорської команди «Локомотив» (Панютіно, Харківська область). Наступні півроку Дмитро виступав у чемпіонаті Молдови за «Ністру». Того року перебував у розташуванні сімферопольської «Таврії». 2011 та 2012 роки провів відповідно в свердловському «Шахтарі» та дніпродзержинській «Сталі». З 2013 року по цей час захищав кольори ФК «Гірник-Спорт» (Комсомольськ) – в 64 зіграних офіційних матчах забив чотири м’ячі.

Сергій Дячук народився 11 вересня 1989 року в Житомирі. В 20-тирічному віці добре дебютував у чемпіонаті України: у семи матчах за «Верес» в другій лізі забив чотири м’ячі. В сезоні 2012/2013 років грав за ялтинську «Жемчужину». З 2013 року Сергій захищав кольори комсомольського «Гірник-Спорту» — 76 матчів, 8 м’ячів.

Офіційний сайт ФК “Інгулець”

 12 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні