Подяка від королеви спорту

blank_bitmap22 грудня в обласній бібліотеці ім.Чижевского пройшла церемонія вшанування кращих представників легкої атлетики, які домоглися найбільших успіхів в 2015 році.

Нам же приємно, що Подякою Федерації легкої атлетики Кіровоградської області за величезний внесок у розвиток королеви спорту в нашій області був відзначений президент ФК «Зірка» Максим Березкін. Подяку голови Ленінської районної в м.Кіровограді ради в отримали заступник директора ФК «Зірка» Андрій Перевозник і завідувач спортивних споруд ФК «Зірка» Анатолій Гольберг. Також була відзначена робота на численних всеукраїнських змаганнях у Кіровограді, в якості судді-інформатора, керівника нашої клубної прес-служби Юрія Ілючека.
ФК «Зірка» вітає всіх, хто отримав заслужені нагороди на святі королеви спорту. Ми впевнені, що плідна співпраця футбольного клубу «Зірка» з Федерацією легкої атлетики Кіровоградської області продовжиться й в наступному році, що дозволить легкоатлетам Кіровоградщини знову й знову підкорювати переможні вершини. Адже в наступному році кіровоградських любителів спорту чекає щонайменше 10 змагань всеукраїнського рівня на стадіоні «Зірка».

Офіційний сайт ФК “Зірка”

 14 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні