Золотой Век вдруге розгромив київський НУФВСУ

zolotoy_vekУ другому матчі 6-го туру чемпіонату України з баскетболу серед команд Першої ліги гравці кропивницького «Золотого Века» на виїзді вдруге впевнено здолали київський НУФВСУ – 95:54 (20:18, 9:18, 35:8, 31:10).

На відміну від суботнього матчу, в неділю в гру краще вступили кияни, які до середини першої чверті мінімально переважали кропивничан в рахунку – 13:11. Втім хлопці Андрія Бабенка витримали стартовий натиск господарів й завдяки трьохочковому від капітана Богдана Сосоя, а також вдалим діям під кошиком киян Олександра Дробязка і Дмитра Баранова досить швидко переломили хід зустрічі на власну користь. На першу перерву в поєдинку «золоті» пішли вже у ролі лідера – 20:18.

У другій десятихвилинці господарі продовжили на рівних протистояти більш досвідченим гостям, у яких у ці хвилини дещо розладилася гра в нападі. Не пішли у «золотих» і дальні кидки, що дозволило киянам остаточно вирівняти ситуацію на майданчику і навіть виграти першу половину зустрічі – 36:29.

У третій чверті протистояння кропивничани розставили всі крапки над «і». Хлопці Андрія Бабенка щільніше заграли в обороні, а також ще гостріше почали діяти в нападі. Прискоривши темп гри, «золоті» досить швидко відновили паритет й до середини третьої десятихвилинки вже переважали суперників на 5 очок. До кінця періоду господарі взяли два тайм-аути, намагаючись перебудувати гру та не поступитись гравцям «Золотого Века» ще й у третій чверті. Однак ці паузи киянам не допомогли. Кінцівка третьої чверті була за «золотими», які забезпечили собі перевагу у 20 очок – 64:44.

Кінцівка зустрічі знову пройшла під диктовку досвідченої команди Андрія Бабенка, яка вдруге навіть без Антона Мельніка забезпечила собі впевнену перемогу над київським колективом НУФВСУ – 95:54.

У неділю результативними діями на майданчику у складі «Золотого Века» відзначилися Олександр Дробязко (дабл-дабл – 30 очок, 11 підбирань), Дмитро Баранов (12 очок, 8 підбирань), Богдан Сосой (10 очок, 7 передач), Богдан Ткаченко (10 очок, 8 передач), Іван Рибченко (10 очок, 4 підбирання), Олександр Хапун (8 очок, 6 підбирань), Юрій Курячий (6 очок, 5 підбирань), Андрій Вербовий (6 очок, 2 передачі), Вадим Огородник (4 підбирання 3 очки).

Дві перемоги у 6-му турі стали 10-ю та 11-ю відповідно для «золотих» в чемпіонаті України в Першій лізі (Група 2). Таким чином, на зимову перерву «Золотой Век» йде в ролі одноосібного лідера Групи 2!

Пресслужба БК «Золотой Век»

 12 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні