Капітан БК «Золотой Век»: Відповідальність за цю поразку я беру особисто на себе

SosoyКапітан БК «Золотой Век» Богдан Сосой проаналізував гру команди в стартовому турі чемпіонату України в Першій лізі проти «Вінницьких Зубрів», вибачився перед вболівальниками за власну помилку в другій грі туру, а також пообіцяв взяти реванш за недільну поразку вже у Вінниці.

Богдане, як і прогнозували, перші ігри в новому сезоні виявилися досить складними. У суботу були своєрідні «гойдалки», з яких ви вийшли переможцями. У неділю за 2 хвилини до кінця здавалося, ви створили диво-камбек з мінус 23, але.., чого не вистачило в другому матчі?

– Я б не сказав, що чогось не вистачило, просто відверто погано розпочали матч. В першій чверті допустили багато помилок в захисті, що вплинуло на весь хід поєдинку.

–  Наскільки вплинули відразу два пошкодження баскетболістів «Золотого Века» на гравців та ротацію команди під час гри?

– Шкода, що хлопці отримали травми. Сподіваюся ушкодження не серйозні, і найближчим часом ці виконавці повернуться до складу команди. Звичайно, позначилася і відсутність Діми Баранова, адже такий універсал нам завжди дуже потрібен. Хотів би також відзначити, як сьогодні увійшов в гру Артур Коміссаров. Я вважаю, що сьогодні він зіграв найсильніший свій матч за рік в команді. Спасибі йому за вагомий внесок в недільній грі!

– Наскільки незвично було грати при порожніх трибунах? Можливо, це був головний фактор, який вплинув на підсумковий результат другої гри проти «Зубрів»?

–  Звісно, нам не вистачало наших суперницьких вболівальників, вони нас завжди женуть вперед! Однак я вважаю, що гру програв я, і ніхто інший (епізод з неточним пасом в останній атаці – авт.). Відповідальність за цю поразку я беру особисто на себе. Ні команда, ні тренер у результаті сьогоднішньої гри не винні. Хочу вибачитися за це перед клубом і перед нашими уболівальниками! Обіцяю, ми візьмемо реванш на виїзді! – наголосив капітан «Золотого Века».

Натомість Андрій Бабенко, коментуючи слова капітана, зазначив наступне:

«Перемагає і програє завжди команда. Врешті-решт, рішення про те, хто і як розігруватиме м’яч в останній атаці приймав я. Загалом у другому матчі ми допустили багато помилок, які не дозволили нам перемогти. У будь-якому випадку сьогодні програла команда, а не окремо взяті гравці. Ми обов’язково зробимо роботу над помилками й до наступних матчів підійдемо у всеозброєнні, адже такі поразки роблять команду сильнішими».

Прес-служба БК «Золотой Век»

 17 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні