Гура розповів про підготовку Олександрії U-19 до нового сезону

GuraПрес-служба клубу поспілкувалася з тренером ФК «Олександрія» U-19 Юрієм Гурой напередодні загально-тренувальних зборів команди.

Юрію Володимировичу, ваша команда після довготривалої паузи знову повернулася  до тренувань. Минулий чемпіонат так і не був дограний. За футболом скучили?

Звичайно. Була досить тривала пауза. І тренерський штаб і футболісти -всі скучили. Готові до праці, як ніколи.

 Як така довготривала пауза позначилася на фізичному та психологічному стані футболістів?

Що до фізичного стану футболістів дізнаємось вже незабаром, при цьому, тренерський штаб дистанційно працював з футболістами, завантаживши їх фізичним вправами. Тому, до тренувань хлопці підійдуть підготовленими, не розібраними, як то кажуть. А в психологічному — все в порядку.

Напередодні ми провели декілька селекційних зборів, переглядали новачків, тому що достатня кількість наших вихованців перейшло до U-21. А ті гравці, які залишилися на контракті, повертаються до бази сьогодні. В цілому, у новий футбольний сезон будемо виходити практично новою командою з новими обличчями. Завдання тренерського штабу — створити хорошу бойову команду, і «молода кров», я сподіваюсь, зможе посилити гру.

Які плани на навчально-тренувальний збір? З якими командами плануєте спаринги?

Календар тренувань і спарингів достатньо щільний. На цей період заплановані два спаринги. Перший відбудеться 8 серпня. На КСК «ГОЛовківський» зустрінемося з вихованцями Дніпровського футбольного інтернату, а 15 серпня в Черкасах проведемо спаринг з молодіжкою «Дніпра» (Черкаси), плюс, практично щоденні загально-підготовчі тренування. У будь-якому разі, до старту нового чемпіонату залишилося вже не так багато часу. Тому, попереду ще багато роботи. Будемо тренуватися.

Прес-служба ФК «Олександрія

 15 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні