Сьогодні стартує Відритий чемпіонат Знам’янського району

zrff-ball-poleСьогодні, 4 липня, стартує Відритий чемпіонат Знам’янського району з футболу серед аматорських команд сезону 2020 року.

Участь у чемпіонаті району беруть 7 команд: «Промінь» (Богданівка), «Нива» (Цибулеве), «Хлібодар» (Суботці), ФК «Дмитрівка», «Буревісник» (Петрове), «Тясмин» (Олександрівка) та «Усівка» (Олександрія).

У першому турі змагань у селі Богданівка місцевий «Промінь» прийме суботцівський «Хлібодар». Очікується, що матч буде двох непоступливих суперників. Відзначимо, що на звітний чемпіонат богданівська команда розраховує лише на місцевих виконавців.

Олександрівський «Тясмин» завітає в гості до «Усівки». Це буде найдальший виїзд команди у рамках чемпіонату. Відзначимо, що обидві команди мали пропозиції брати участь у чемпіонаті Кіровоградської області, але віддали перевагу Відкритому чемпіонату Знам’янського району.

Завтра, 5 липня, «Дмитрівка» вдома зустрінеться з петрівським «Буревісником». У складі обох команд є чимало досвідчених виконавців. Так, зокрема дмитрівська команда заявила на турнір Романа Андрієнка, Сергія Барбанова, Дмитра Добрянського. У складі «Буревісника» можуть вийти Валентин Александров, Максим Корчинський, які теж пограли на високому рівні.

Розклад першого туру:
4 липня. 18:00. «Промінь» – «Хлібодар»
4 липня. 18:00. «Усівка» – «Тясмин»
5 липня. 18:00. ФК «Дмитрівка» – «Буревісник»

Звертаємо Вашу увагу, що матчі чемпіонату району відбуваються БЕЗ ГЛЯДАЧІВ.

Нагадаємо, що для всіх любителів спорту та учасників змагань, що проводяться під егідою Знам’янської районної федерації футболу, працює сайт федерації zrff.vs.kr.ua. На сайті маєте змогу переглянути заявки всіх команд-учасниць змагань. Оперативно на сайті буде висвітлюватися перебіг змагань.

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської РДА Віктор Слюсаренко

 12 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні