Кропивницька «Зірка» провела контрольний матч

fc_zirkaКропивницька «Зірка» продовжує підготовку до поновлення боротьби в аматорському чемпіонаті України, що заплановане на кінець червня.

Черговим кроком на цьому етапі став контрольний поєдинок підопічних Саміра Гасанова із земляками з «Олімпіка». Цікаво, що матч відбувся на центральному полі стадіону «Зірка», газон якого зараз перебуває в гарному стані.

Уже в дебюті протиборства «зіркові» притиснули суперників до власних воріт. За рахунок високого пресингу господарі примушували конкурентів помилятися, а самі створювали небезпечні моменти. Це призвело до того, що в одному з епізодів, після боротьби в штрафній гостей, Гончаров спрямував м’яч у власні ворота – 1:0.
Надалі підопічним Юрія Кєвліча, не без зусиль своїх легіонерів, вдалося вирівняти гру й навіть створити декілька небезпечних моментів біля воріт «Зірки». Та в цих епізодах надійно зіграли оборонці та воротар нашої команди та й влучності «олімпійцям» не вистачило. Але «зіркові» трохи приспали пильність суперників і провели разючий випад. Після розрізної передачі на лівий фланг й прострілу в центр штрафної, Євгену Морозу залишилися лише не промахнуся з близької відстані – 2:0. Після цього голу хлопці Юрія Кєвліча знітилися, а ось гравці «Зірки» не використали декілька гарних шансів збільшити свою перевагу. Тож, перший тайм завершився, в цілому, заслуженою перемогою команди Саміра Гасанова.

По перерві «зіркові» повністю тримали гру під своїм контролем. Гості переважно захищалися й воротам суперників практично не загрожували. А господарі забили ще двічі. Спочатку партнери чудовим проникним пасом із глибини поля вивели сам на сам із голкіпером Андрія Савицького, який упевнено розібрався з воротарем. Згодом на передачу зі штрафного з правого флангу відгукнувся Кирило Павлюк і ударом головою довів рахунок до розгромного – 4:0. І навіть, після низки замін, господарі вдало комбінували й продовжували нагнітати ситуацію біля воріт «Олімпіка». Та все ж, така відчутна ігрова перевага трохи розхолодила підопічних Саміра Гасанова. І цим скористалися «олімпійці». Воротар «Зірки» ризиковано вибив м’яч від своїх воріт, а Ожо Джафар виграв боротьбу в свого візаві й пробив повз голкіпера – 4:1.
До закінчення протистояння рахунок не змінився. Більше шансів забити мали господарі. Гості ж виявляли надмірне бажання чинити гідний опір, що призводило до декількох жорстких стиків. Вже на останній хвилині, навіть виникла невеличка штовханина й арбітр матчу Єгор Кєвліч вгамував емоції вилученнями в складах обох команд. Фінальний свисток зафіксував впевнену й закономірну вікторію «Зірки» – 4:1.

Як зазначив після матчу головний тренер «зіркових» Самір Гасанов – це був гарний та необхідний спаринг в бойових умовах, який надав можливості перевірити кондиції футболістів і оцінити їх нинішній стан. Зараз головне визначитися зі складом, який дограє другу частину аматорського чемпіонату України. Ставка буде робитися переважно на вихованців своєї Академії, які отримають можливість пограти на доволі серйозному рівні.

2020-06-19-4

Офіційний сайт ФК «Зірка»

 18 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні