ФК «Інгулець» підписав трьох футболістів

IngyletsФК «Інгулець» викупив права на двох футболістів і підписав з ними довготривалі контракти.
Це Артем Прошенко (останній клуб «Гірник» (Кривий Ріг) та Денис Катрюк (останній клуб «Арсенал-Київщина»). Також склад команди поповнив Владислав Музика, останнім клуб якого був аматорський ФК «Бершадь».

Артем Прошенко народився 1 червня 1990 року. В ДЮФЛУ виступав у складі донецьких команд «Олімпік-УОР» та «Металург». У чемпіонаті України грав в складі команд «Хімік» (Красноперекопськ), МФК «Миколаїв», ФК «Севастополь», «Таврія» (Сімферополь – дубль), «Карпати» (Львів – дубль), «Авангард» (Краматорськ), «Мир» (Горностаївка), «Гірник-Спорт» (Комсомольськ), «Сталь» (Дніпродзержинськ), «Гандзасар» (Капан, Вірменія) та «Гірник» (Кривий Ріг).

Денис Катрюк народився 5 березня 1994 року. В ДЮФЛУ захищав кольори київського «КСДЮШОР» та донецького «Шахтаря». 2011-2012 роках Денис в складі «Шахтаря-3» в другій лізі провів 32 матчі, в яких забив чотири м’ячі. З 2013 року по даний час виступав у складі білоцерківської команди «Арсенал-Київщина» — провів 49 матчів, забив три м’ячі. У своєму активі має 10 матчів в складі юніорських збірних України.

Владислав Музика народився 21 липня 1995 року. У ДЮФЛ грав за одеський «Чорноморець» і ДЮСШ (Овідіополь). У Першості України за дубль «Чорноморця» провів 11 матчів. 2014 року грав за «Спартак» (Роздільна) у чемпіонаті Одеської області, а цього року захищав кольори ФК «Бершадь» у чемпіонаті Вінницької області.

Офіційний сайт ФК “Інгулець”

 16 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні