Збірна Кіровоградської області посіла друге місце у «Спортивній зимі»

87114207Команда Кіровоградської області посіла друге місце у фіналі Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Спортивна зима».

Даний захід проводиться 10-й рік поспіль центрами фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» по всій Україні у ІІІ етапи: місцевий, обласний та Всеукраїнський.

Цього року у Всеукраїнському фіналі, який проводився в м.Києві у період з 17 по 18 лютого 2020 року, Кіровоградщину представляла збірна команда Первозванівської та Великосеверинівської об’єднаних територіальних громад.

Програма заходів включала в себе: комплексні естафети в спортивному залі, у яких наша команда зайняла І та 4 місця, та змагання з лижних перегонів. В комбінованій естафеті на лижах команда зайняла 2 місце, а в індивідуальних змаганнях не було рівних нашому Бєжанову Вячеславу.

Кіровоградський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» дякує учасникам команди у складі Рудої Ірини, Бєжанова Вячеслава, Сіренко Софії, Мазура Олександра та представнику команди Миргородському Костянтину, вчителю фізичної культури КЗ «Великосеверинівська ЗШ І-ІІІ ступенів, позашкільний центр» за чудовий результат, а організаторам за високий рівень організації та проведення фіналу Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Спортивна зима»!

 17 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні