БК «Золотой Век» вдома зіграє з командою із Білої Церкви

zolotoy_vek7-8 грудня на кропивничан чекає домашня битва із досвідченою командою із Білої Церкви, яка переслідує «золотих» у турнірній таблиці Групи 2.

Незважаючи на те, що в чемпіонаті у Першій лізі БК «ЗОЛОТОЙ ВЕК» ФФВ ЦДПУ-КДЮСШ-4» наразі йде без втрат, двохматчеве протистояння із білоцерківським «Рухом Молоді» обіцяє бути напрочуд конкурентноздатним і цікавим.

«Рух Молоді-Спортліцей» – досвідчена команда, склад якої, як і у кропивничан, – сплав молодості й досвіду. Причому лідери майбутніх суперників «золотих» мають досвід виступів на рівні Суперліги та Вищої ліги.

Зокрема, форвард білоцерківців Сергій Горбенко має у своєму послужному списку виступи за у минулому гранд українського баскетболу київський «Будівельник», а також суперліговий «Дніпро-Азот». Нині виступає за «Рух Молоді» й добре відомий кропивницьким вболівальникам Андрій Чайка, який два сезони провів саме в нашому місті, виступаючи спочатку за «Кіровоград-2», а згодом і за «Золотой Век».

Наразі білоцерківці зіграли в Групі 2 шість матчів, у яких здобули п’ять перемог.

То ж запрошуємо вас, шановні вболівальники, завітати на матчі БК «ЗОЛОТОГО ВЕКА» ФФВ ЦДПУ-КДЮСШ-4», які відбудуться у суботу та неділю, 7-8 грудня, у спортзалі факультету фізвиховання ЦДПУ ім. В.Винниченка.

У суботу, 7 грудня, відбудеться перший матч туру. Початок зустрічі традиційно о 18:00. Наступного дня, 8 грудня, команди проведуть другу гру туру. Початок матчу о 13:00.

Вартість квитків: вхід на трибуну – 20 грн, на балкон – 15 грн.

Прес-служба БК «Золотой Век»

 15 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні