«Олександрія» – «Вольфсбург»: цього разу «жовто-чорним» не вдасться відігратися

liga-eПеремога над «Олександрією» у першому турі групового етапу й досі є єдиною для «вовків». Проте, зважаючи на велику кількість нічийних результатів у групі І, наразі німецький клуб займає другу позицію у турнірній таблиці.

Якщо перед «зелено-білими» дійсно стоїть задача виходу до наступного раунду, їм потрібно налаштовуватися на перемогу в Україні. Гадаю, що ліміт везіння господарів закінчиться і більш високий клас футболістів «Вольфсбурга» стане запорукою їх успіху.

«Олександрія»
«Жовто-чорні» три попередні матчі Ліги Європи закінчили нічиїми, причому в усіх випадках їм вдавалося відіграватися. Так, приміром, у зустрічі 4-го туру із «Сент-Етьєном» номінальні господарі поля забили два голи у останні 10 хвилин гри. Вдала кінцівка матчу дозволила вдруге відібрати очки у французів і зберегти, хоч і невеликі шанси на вихід з групи.

Після мінімальної перемоги 1:0 над «Зорею» у матчі 15-го туру УПЛ олександрійцям вдалося до мінімуму скоротити відставання від луганського клубу. Наступного дня чернігівська «Десна», у гості до якої підопічні Володимира Шарана поїдуть цими вихідними, сенсаційно поступилася «Колосу». Зазначені три клуби займають місця з третього по п’яте, складаючи серйозну конкуренцію київському «Динамо», яке повернулося на другу позицію.

«Вольфсбург»
У вересні «Вольфсбург» оформив переконливу домашню перемогу над нашими співвітчизниками із рахунком 3:1. Добутком німецького клубу у наступних трьох турах стали тільки два залікових бали. Але якщо виїзні нічиї із «Сент-Етьєном» та «Гентом» були очікуваними, то домашня поразка 1:3 від бельгійців неприємно здивувала. Команди пішли на перерву за рахунку 1:0 на користь господарів, а зрівняв рахунок на початку другого тайму наш Роман Яремчук.

«Вовки» без поразок пройшли перші дев’ять турів чемпіонату, перебуваючи серед лідерів Бундесліги. Втім, після домашньої нічиєї із «Аугсбургом» рівно місяць тому розпочалася чорна смуга «Вольфсбурга». Протягом цього періоду «зелено-білі» програли чотири офіційні матчі поспіль, три з яких на домашній арені, із загальним рахунком 2:14. У останньому турі підопічні Олівера Гласнера здолали «Айнтрахт» у Франкфурті, забивши по голу у кожному з таймів (2:0). При цьому, другу половину зустрічі гості провели у чисельній меншості після вилучення Марселя Тіссерана.

Гостям потрібна перемога, щоб підійти до матчу останнього туру із «Сент-Етьєном» у статусі фаворита. Криза німецького клубу начебто закінчилася, тому, вважаю, що їм вдасться здобути максимальний результат у Львові. Чекаю на обмін голами і підсумковий рахунок 1:2, але не виключаю й можливості сухої перемоги «Вольфсбурга», 0:2, наприклад.

Рейтинг букмекерів

 18 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні