«Олександрія» – «Вольфсбург»: прогноз і ставка Олексія Андронова

Liga-evropuПопулярний коментатор телеканалу Viasat Олексій Андронов, який спеціалізується на чемпіонатах Німеччини, Іспанії та Англії, зробив прогноз на матч «Олександрія» – «Вольфсбург» в 5-му турі групового етапу Ліги Європи сезону-2019/20.

Зустріч відбудеться в четвер, 28 листопада, на стадіоні «Арена-Львів» у Львові. Наш експерт в майбутньому матчі ставить на те, що гості переможуть.

Для українського клубу прикольна пригода вийшла. І, в принципі, напевно, можна визнати, що «Олександрія» непогано виглядала в Лізі Європи, якщо подивитися на склад, розуміти при цьому, яким зараз є чемпіонат України. Там тільки дві команди ставлять перед собою серйозні завдання, і то між ними великий розрив. Так що виступ «Олександрії» викликає тільки повагу.

У випадку з «Вольфсбургом» «Олександрія» зіткнеться з дуже прагматичним суперником, який приїде винятково за результатом. У «Вольфсбурга», незважаючи на його форму і не дуже вдалий виступ на внутрішній арені, все для цього є. Ну і досить великий єврокубковий досвід у нього теж є.

Думаю, німці матч виграють. Ставка на «Вольфсбург» з форою (-1)» з коефіцієнтом 2,06 мені представляється оптимальною. Занадто великий коефіцієнт на ставку, яка передбачає повернення.

Рейтинг букмекерів

 25 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні