Молодіжка ФК «Олександрія» зіграла внічию з однолітками із «Зорі» (+відео)

06041200В п’ятницю, 22 листопада, на КСК « Олімп» (Олександрія) в рамках 15 тура Всеукраїнських змагань з футболу серед команд U-21 клубів Української Прем’єр-ліги сезону 2019/2020, відбувся матч «Олександрія» — «Зоря».

Морозним видався цей день в Олександрії. Стовбчик термометра показував -8. Але незважаючи на погодні умови, команди розпочали гру активно. Вірніше сказати, гості з перших хвилин заволоділи ініціативою, змушуючи команду Олександра Ломка грати другим номером. Вже на 8 хвилині біля воріт Степанцова виник перший небезпечний момент. Атака суперника ледве не завершилася голом, врятував олександрійців захист.

Протягом наступних 20 –ти хвилин основна боротьба відбувалась в центрі поля. Команди шукали варіанти для взяття воріт, але багато браку при передачах і силової боротьби не приносило бажаного результату.

На 18-й хвилині у олександрійців з’являється чи не перша можливість для взяття воріт: Стецьков розпочинав атаку, зігравши в пас на Грицука, Василь перевів м’яч на Куліша, той пробиває, але кіпер «Зорі» відбиває м’яч прямо на Грицука. Василь пробиває, кіпер надійно фіксує м’яч у своїх руках.

27 хвилина. Бабогло біля свого штрафного майданчика грає рукою, отримавши жовту карту. Штрафний. Пробиває Піддубний, круглий потрапляє у «стінку».

На 33 хвилині непоганий індивідуальний прохід лівим флангом капітана олександрійців Богдана Литвяка. Нажаль удар у гравця був неточним.

На 42 хвилині атака господарів. Активний Грицук подає на Стецькова. Тимур потужно пробиває, але м’яч проходить поруч зі штангою.

Другий тайм олександрійці одразу розпочинають з атак. На 50 хвилині втрачає свою чергову можливість Василь Грицук, який протягом всієї гри був найактивнішим гравцем в команді Олександра Ломка. Його удар накриває воротар «Зорі».

54 хвилина матчу і знову прекрасний момент для взяття воріт втрачають футболісти «Олександрії». Після подачі кутового, Бабогло був першим на м’ячі, але його удар головою бачив кіпер, який зіграв в епізоді дуже надійно, зафіксувавши круглого в руках.

Протягом всього другого тайму на полі багато боротьби. Домінують олександрійці, але і у луганчани не відсиджуються в обороні, шукають варіанти для взяття воріт. Один з таких моментів втрачає Борисенко. Гравець увірвався до штрафного майданчику і пробив, м’яч пройшов поруч зі штангою.

На 71 хвилині після подачі Грицука Протасов пробив головою, але не точно.

На останніх хвилинах матчу гравці «Зорі» активізувалися. Пішли в атаку великими силами. Реальний шанс забити гості втратили вже в доданий час. Алефіренко вийшов віч на віч з голкіпером «Олександрії», але переграти Богдана Степанцова не зміг. Фінальний свисток арбітра фіксує нульову нічию.

U-21: «Олександрія» — «Зоря» 0:0

«Олександрія»: Богдан Степанцов, Олег Соколов, Денис Устименко (Андрій Новіков, 46′), Богдан Литвяк (К), Тимур Стецьков, Василь Грицук, Владислав Бабогло, Кирило Дришлюк (Максим Івахно, 46′), Антон Шендрік ( Олександр Мельник, 46′) , Євген Протасов (Андрій Глоба, 79′), Максим Куліш (Максим Дубенков, 61′)

Запасні: Микола Ярошевич, Віктор Сезар

Тренер: Олександр Ломко

«Зоря»: Данило Хмеловський, Семен Вовченко, Лазіо, Тимофій Сухар, Максим Агапов (К), Артем Мильченко, Дмитро Піддубний, Пилип Будківський (Даниїл Алефіренко, 60′), Сергій Майборода (Володимир Білоцерковець, 60′), Владислав Борисенко (Ілля Повалій,76′), Єгор Шалфєєв

Запасні: Дмитро Мацапура, Артем Васько, Сергій Демченко, ,Давронбек Азізов

Тренер: Володимир Микитін

Попередження: Бабогло (26`), Устименко (40`), Івахно (70′) — Сухар (53′)

Офіційний сайт ФК «Олександрія»

 11 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні