Юніори «Олександрії» зіграли внічию з ровесникам «Дніпра-1»

fc_olexandМатч другого туру Чемпіонату U-19 «Олександрія» – «Дніпро-1»  завершився з рахунком 0:0.

Після впевненої перемоги в першому турі Чемпіонату України серед молодіжних команд (U-19) над львівськими «Карпатами» наші земляки мали намір приборкати дебютанта Чемпіонату – «Дніпро-1», та, як не прикро, цього не сталося.

Вже з перших хвилин олександрійці захопили ініціативу й почали створювати небезпечні моменти біля воріт гостей.

На 11 хвилині Еміль Мустафаєв перехопив м’яч у центрі поля, пройшов трохи вперед і відкинув його під удар Данилу Овчаренку, та Данило пробив дещо вище воріт.

Ще за кілька хвилин прохід Станіслава Писарєва правим флангом завершився передачею на Віталія Дубілея, який наніс удар у нижній кут воріт дніпрян. У цьому епізоді надійно зіграв кіпер гостей Мирослав Зновенко.

Атаки олександрійців не вщухали. Хороші можливості відкрити рахунок мали Владислав Гаркуша, Данило Овчаренко, Еміль Мустафаєв та Ян Каранга – комусь не вистачило влучності, а кому на заваді став голкіпер «Дніпра».

До перерви гості провели всього лише кілька небезпечних атак, одну з яких міг завершити Ілля Гаврилюк, але з вигідної позиції не влучив у ворота.

Після перерви малюнок гри не змінився. Наші футболісти продовжували атакувати і створювати голеві моменти, а гості відповідали поодинокими контратаками.

На початку другого тайму чергові можливості відкрити рахунок втратили Як Каранга та Андрій Савицький. Ян у штрафному майданчику не зумів переграти воротаря «Дніпра». Андрій пробивав у пустий ближній кут воріт, а Мирослав Зновенко зумів ліквідувати цю загрозу своїм воротам.

Основні події у матчі розгорнулися на останніх хвилинах. Наші футболісти захопились атаками і ледь не пропутили м’яч у свої ворота.

Спочатку Денис Ферт урятував команду, відбивши м’яч ногою після удару Кирила Віговського, а за хвилину ніхто з гостей не зумів замкнути подачу з лівого флангу. Свій шанс втратив і Сергій Маловічко, якого партнери вивели сам на сам з Денисом Фертом.

Олександрійці вже в компенсований арбітром час мали ще дві можливості вразити ворота гостей. Спочатку знову нагадав про себе голкіпер «Дніпра», який у блискучому стилі витягнув м’яч з верхнього кута воріт після удару Тімура Гогітідзе. А на останніх секундах гри Вадим Лучка намагався закинути м’яч за комірець кіперу, й не влучив у ворота.

Чемпіонат U-19. 2 тур. «Олександрія» – «Дніпро-1» – 0:0 (0:0)

16 серпня 2019, п’ятниця, 12.00. Головківка, стадіон «ГОЛовківський». 100 глядачів. +28°С.

Арбітр – Микита Кофанов (Харків).

асистенти арбітра – Євген Слюсар (Київ), Артем Переверзєв (Кропивницький).

4-й арбітр – Денис Федан (Олександрія).

Спостерігач арбітражу і делегат УАФ – Павло Брюхов (Кременчук).

Олександрія: Денис Ферт, Максим Коноваленко, Валерій Самар, Микола Водяницький, Віталій Дубілей, Владислав Гаркуша, Еміль Мустафаєв (Вадим Лучка, 61’), Даніїл Овчаренко (Тімур Гогітідзе, 72’), Станіслав Писарєв, Андрій Савіцький (Станіслав Василенко, 66’), Ян Каранга (Микола Хименюк, 55’).

Запасні: В’ячеслав Борисенко, Артур Чапала, Володимир Тілінський.

Старший тренер: Юрій Гура.

Дніпро-1: Мирослав Зновенко, Максим Кобельчук (Ярослав Кравченко, 66’), Анатолій Козленко, Богдан Жінчин, Данило Савченко, Андрій Кіреєв (К), Сергій Копил, Сергій Лебедєв (Деніс-Чігозіе Езеагбанарі, 46’), Ярослав Бутіч (Сергій Маловічко, 66’), Богдан Гора (Данило Полонський, 72’), Ілля Гаврилюк (Кирило Віговський, 46’).

Запасні: Данило Веклич, Максим Стельмащук.

Старший тренер: Віктор Бицюра.

Попередження: М. Коноваленко (58’), С. Писарєв (90+1’) – А. Кіреєв (62’), Я. Кравченко (90+6’).

Офіційний сайт ФК «Олександрія»

 12 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні