Збірні Кіровоградщини в естафетах посіли чотирнадцяті місця

krop-LA-2019У Кропивницькому на стадіоні “Зірка” завершився Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків (2002 року народження та молодші).

Загальні підсумки та результати сьогоднішнього дня буде повідомлено пізніше на порталі «Спортивна Кіровоградщина». Нині ж зупинимося на естафетах, що завершили програму змагань на чемпіонаті України.

У змаганнях серед дівчат в естафетному бігу 100+200+300+400 м збірна Кіровоградської області посіла 14-е місце. Результат команди 2,34,69 хв. Збірна Кіровоградщини виступала у наступному складі: Діана Береза, Дарина Тищенко, Дар’я Грищенко і Валерія Дмитрашко.

Перше місце в естафеті серед дівчат посіла збірна Донецької області, друге та третє місця відповідно посіли збірні Черкаської та Київської областей.

У змаганнях серед юнаків в естафетному бігу 100+200+300+400 м збірна Кіровоградської області теж посіла 14-е місце. Результат команди 2,09,52 хв. Збірна Кіровоградщини в естафеті виступала у такому складі: Дмитро Карандуков, Дмитро Петренко, Ростислав Махиня і Веніамін Кучеренко.

Перше місце в естафеті серед юнаків теж посіла збірна Донецької області, друге та третє місця відповідно посіли збірні Черкаської та Сумської областей.

Віктор Слюсаренко, портал «Спортивна Кіровоградщина»

 16 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні