Президент ФК “Інгулець”: бій ми дамо “Зорі” (+відео)

Povoroznuk-oПрезидент “Інгульця” Олександр Поворознюк прокоментував кубковий чвертьфінальний матч своєї команди з “Карпатами” (1:1, 5:4 по пен.), а також поділився очікуваннями від півфінального матчу з “Зорею”.

“Емоції ще переповнюють, ще під враженням, проте в той же час хочу подякувати всім уболівальникам, які приїхали нас підтримати. Їх було дійсно багато, враховуючи, що ми за два дні перенесли гру. Велике спасибі їм, що приїхали нас підтримати в Олександрію. це і ваша заслуга, що ми вийшли в півфінал.

Сенсація? Це як подивитися. Якщо аналізувати гру, сенсація була б, якщо б “Карпати” пройшли. Сенсація була б, якби ми програли “Карпатам”. Ну, це право аналітиків і експертів говорити про сенсацію, у них своя робота.

Напевно, добре, що в півфіналі дісталася “Зоря”. Тому що нас недооцінюють. Як мене по життю, так і мою команду. Я запрошую всіх на стадіон підтримати нашу команду і хочу сказати, що ми може програти, але програємо гордо і підемо з поля з високо піднятою головою. Бій ми дамо і бій дамо серйозний”, – сказав Поворознюк.

 21 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні