Відбулося нагородження кращих легкоатлетів Кіровоградщини

blank_bitmapУ п’ятницю, 26 грудня, “королева спорту” — легка атлетика — традиційно зібрала представників та шанувальників спорту на церемонію нагородження кращих легкоатлетів Кіровоградщини 2014 року. У заході взяли участь заступник голови Кіровоградської ОДА Віта Атаманчук та директор департаменту освіти і науки Кіровоградської ОДА Ельза Лещенко.

Цього року дипломи та грошові винагороди від Федерації легкої атлетики Кіровоградської області отримали кращі спортсмени-легкоатлети Кіровоградщини 2014 року:

у номінації «Дорослі» – Денис Тесленко (ІІІ місце Командного Чемпіонату України з бігу на 400м з бар’єрами), Віталій Пархоменко (призер Командного Чемпіонату України з бігу на 100м) та Вікторія Маруценко (призерка Чемпіонату України з бігу на 3000 м з перешкодами).

Заслужену перемогу у номінації «Молодь» здобув Дмитро Яковенко (чемпіон України серед дорослих та молоді зі стрибків у висоту), на 2-му місці – Олександр Шелест (чемпіон України серед молоді з бігу на 1500 м) та третім став Віктор Сенчишин (призер Чемпіонату України серед молоді в бігу на 3000 м).

Дипломи переможців у категорії «Юніори» вручили Тетяні Мельник (чемпіонці України серед юніорів з бігу на 400м з бар’єрами, учасниці Чемпіонату світу серед юніорів), Григорію Федоровському (бронзовому призеру Чемпіонату України серед юніорів з бігу на 200м) та Олександрі Миронюк (призерці Чемпіонату України серед юніорів в бігу на 3000м з перешкодами).

Серед юнаків кращими стали Яна Качур (чемпіонка України серед юнаків та юніорів з бігу на 400м, 200м, учасниця ІІ Юнацьких Олімпійських ігор), Анастасія Думчева (срібна призерка Чемпіонату України серед юнаків у потрійному стрибку, учасниця Європейського Молодіжного Олімпійського фестивалю) та Юлія Петренко (срібна призерка Командного Чемпіонату України серед юнаків у стрибках у висоту).

Кращими тренерами за підсумками змагань 2014 року визнано Геннадія Здітовецького, Валерія Кузя та В’ячеслава Нищеменка.

atl-1111

Крім того, грошовими винагородами від управління молоді і спорту Кіровоградської облдержадміністрації були відзначені майстри спорту з легкої атлетики Дмитро Яковенко, Тетяна Мельник, Олександр Шелест, Яна Качур, Денис Тесленко, Марія Опря та Віталій Пархоменко.

Непростий, але успішний – так можна охарактеризувати рік, що минає, для легкоатлетичної спільноти Кіровоградщини, – зазначив Геннадій Заболотний, президент Федерації легкої атлетики Кіровоградської області, вітаючи спортсменів із заслуженими нагородами. – Дякую спортсменам та їхнім наставникам за плідну роботу, за збереження найкращих легкоатлетичних традицій та сподіваюся, що наступного року здобутки наших спортсменів тільки примножаться!

 2,074 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.