Знам’янський район: спортивні підсумки 2016 року (частина 3)

legka-atl-kПродовжуємо підводити підсумки виступу спортсменів Знам’янського району, зупинившись на найбільш важливих спортивних подіях у їх житті в 2016 року. 

У першій частині ми згадували події з футбольних та футзальних змагань, у другій – результати виступу вихованців відділення Знам’янської районної ДЮСШ з велоспорту клуб «РосАгро» (с. Мошорине, тренер Вадим Кива).

Нині розглянемо змагання з легкої атлетики та волейболу.

Вихованці Володимирівського відділення Знам’янської районної КДЮСШ (тренер Віталій Воровский) успішно виступили на змаганнях Кубка федерації легкої атлетики Кіровоградської області, які пройшли 24 січня 2016 року у обласному центрі. На дистанції 1500 метрів Богдан Бондаренко здобув перше місце, а на 800-метрівці Руслана Велика була другою. На відкритому чемпіонаті області з легкої атлетики серед збірних команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл, присвячений пам’яті ЗТУ В.К. Іванця, Богдан Бондаренко (біг на дистанції 1500 м, тренер Віталій Воровський) та Катерина Онісімова (біг на дистанції 1500 м, тренер Віталій Воровський) завоювали золоті нагороди. Срібні медалі здобули Олеся Крамаренко (біг на дистанції 100 м з бар’єрами, тренер Віктор Солдатенко) і Анастасія Кобзар (біг на дистанції 400 м з бар’єрами, тренер Віктор Солдатенко). Олег Рохманчук (тренер Віталій Воровський) був третім в бігу на дистанції 400 м з бар’єрами. Такі результати дозволили Знам’янському району посісти шосте загальнокомандне місце. 15 квітня у Олександрівці на змаганнях з легкої атлетики серед навчальних закладів представники нашого району здобули 5 нагород.

Волейболісти з Пантазіївки виграли Першість Кіровоградської області серед сільських ДЮСШ. Юнаки впевнено переграли команди з Новгородківського, Кіровоградського та Онуфріївського (у фіналі турніру) районів з рахунком 2:0. У змаганнях серед дівчат Пантазіївка перемогла команди з Онуфріївського і Новгородківського районів, та поступилися суперникам Олександрівського та Новоархангельського районів. Ці результати дозволили дівчатам з нашого району завоювати бронзові нагороди. 19 листопада у селищі Новгородка на обласних змаганнях з волейболу серед вихованців районних спортивних шкіл 2002-2003 р.н. під гаслом «Хто ти, майбутній олімпієць?» юнацька та дівчача збірні нашого району здобули срібні нагороди, поступившись у фіналах представникам Долинського району.

 14 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні