Пономар та Поплавка виграли чемпіонати області та міста Кропивницький (+фото)

ttrtrtrtrВихованці знам’янського футболу Денис Пономар та Ярослав Поплавка у складі команди «Нова Поліція» виграли чемпіонат області та міста Кропивницький.

У чемпіонаті Кіровоградської області «Нова Поліція» виграла всі матчі і впевнено завоювала золоті нагороди. Денис Пономар у другому колі чемпіонату у складі «Нової Поліції» провів 9 матчів, у яких забив один м’яч. Ярослав у восьми матчах відзначився два рази.
«Нова Поліція» у 2016 році виграла і чемпіонат міста Кропивницький. У 15 матчах здобула 39 очок, зазнавши двох поразки і здобувши 13 перемог. Перевага над другим місцем, яке посів кропивницький «Буревісник», склала аж 13 очок.
Також у Кубку України серед аматорів «Нова Поліція» за сумою двох матчів пройшла ФК «Бершадь» (1:1, 4:1). У обох брали участь Денис Пономар та Ярослав Поплавка.

Довідка:
Денис Пономар народився 19 серпня 1989 року. В ДЮФЛ у складі кіровоградського «Олімпіка», МФК «Олександрія» та «Кристал-Аметист» загалом провів 65 матчів, в яких забив 27 м’ячів. У 2006 році в чемпіонаті України дебютував в складі МФК «Олександрія» (в тому сезоні зіграв 9 матчів, забив один м’яч). З 2007 по 2010 виступав за ПФК «Олександрія»: зіграв 89 офіційних матчів, забив 7 м’ячів. Також в чемпіонаті Кіровоградської області 2009 та 2010 років захищав кольори «Аметиста» (18 матчів, 12 забитих м’ячів). Потім в складі дніпродзержинської «Сталі» провів півроку – сім матчів. Наступним клубом Дениса була молдовська «Іскра-Сталь» – 34 матчі, один забитий м’яч. У складі команди з Молдови Денис виступав у Лізі Європи. У складі «Буревісника» (Петрове, Знам’янський район) провів 41 офіційний матч, забив 14 м’ячів. У квітні-червні цього року провів 9 матчів (забив чотири м’ячі) за «Тясмин» (Олександрівка) у чемпіонаті області.

Ярослав Поплавка народився 16 жовтня 1992 року. Перший тренер Сергій Віталійович Грінкевич. В дитячо-юнацькій футбольній лізі виступав в складі олександрійських команд «Кристал» (8 матчів) та «Олександрія-Аметист» (16 матчів, три забиті м’ячі). Далі виступав в чемпіонаті Кіровоградської області, захищаючи кольори ФК «Знам’янка» та «Аметисту». В 2011\2012 роках в першості дублерів за ПФК «Олександрія-2» провів 17 матчів. Наступні півтора роки Ярослав грав в складі «Буревісника» (с. Петрове Знам’янський район) (23 матчі, 3 забиті м’ячі). Ще один рік він виступав за «АФ-П’ятихатська» (с. Володимирівка Петрівський район). У минулому сезоні у складі херсонського «Кристалу» Ярослав зіграв 18 офіційних матчів у другій лізі та Кубку України.

Віктор Слюсаренко

 23 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні