Молодіжка “Олександрії” поступилася динамівцям

fc_olexandЗ перших хвилин обидві команди демонстрували високу активність, грали майже без центру поля, а їх атаки носили хаотичний характер. Олександрійці, граючи другим номером, не лише добре оборонялися, ай проводили власні атаки. Одна з таких швидких контратак, повинна була закінчуватися взяттям воріт, проте, на жаль, для наших земляків цього не сталося. Владислав Шкіндер віддав навісну передачу на Павла Бесараба, той виконав простріл в штрафний майданчик на забігаючого Володимира Ніколаєва, останній пробив головою по воротах, але точнісінько в руки голкіпера. Столична молодь відповіла не менш небезпечною атакою. Артем Бесєдін, отримавши пас від партнера, пробив по воротах метрів з 10-ти, але його удару бракувало точності – м’яч пройшовся над поперечиною. Найреальніший шанс вивести свою команду вперед мав Олександр Матвєєв, але його удар головою після стандарту пройшовся поряд зі стійкою.

В дебюті другого тайму кияни мали два шанси відкрити рахунок в звітному матчі. Обидві нагоди мав Сергій Мякушко, але в першому випадку він не дотягнувся до передачі партнера, а в другому – його удар головою пройшовся поряд зі стійкою. Та все таки гостям вдалося першими відзначитися у воротах суперника. Після багатоходівки на правому фланзі, Дмитро Мандриченко пробив низом, але м’яч після його удару зрикошетив від Олександра Матвєєва в сітку воріт – 0:1. Після забитого голу динамівці намагалися забезпечити більшу перевагу, а олександрійці – щонайменше зрівняти рахунок, що «трикольоровим» майже вдалося. Атака, організована Павлом Макогоном та Володимиром Ніколаєвим, закінчилася ударом Єдуарда Свинобоя, але м’яч в останню мить зрізався в нього з ноги і перспективний момент було втрачено. Ближче до кінцівки зустрічі остаточну крапку в поєдинку міг поставити Артем Бесєдін, але динамівський нападник не влучив в пусті ворота.

ФК «Олександрія U-21» – «Динамо U-21» (Київ) – 0:1 (0:0)

22.10.2016р., 15-00, КСК «Олімп», 110 глядачів, +8, поле 3

Арбітр – Грисьо Ю.Я. (Львів)

Асистенти арбітра – Корнійко О.С. (Миргород), Скрипка А.М. (Кропивницький)

4-й арбітр – Цибулько Є.А. (Черкаська обл.)

Спостерігач арбітражу – Кран О.В. (Харків)

 «Олександрія»: Новак, Матвєєв, Гаврушко, Боровський, Ніколаєв, Любко – к/к (Єлсуков, 76), Райлян (Макогон, 65), Вітенчук (Яцик, 52), Бесараб, Шкіндер, Протасов (Свинобой, 46)

Запасні: Прокопенко, Ярошенко, Кучер

Ст.тренер – А.Купцов

«Динамо»: Маханьков, Лук’янчук – к/к, Осман, Алібеков, Мякушко, Шапаренко (Булеца, 69), Кравченко (Тимчик, 55), Ахіссан (Щебетун, 81), Чоботенко, Мандриченко, Бесєдін (Тарануха, 90+1)

Запасні: Солдатенко, Карась, Очігава

Ст.тренер – С.Мельгоса

Попередження: О.Осман (10), Д.Ахіссан (44), П.Лук’янчук (73)

Гол: О.Матвєєв (65 – автогол)

Офіційний сайт ФК Олександрія

 14 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні