Тренер богданівського «Буревісника»: Нам не вистачило досвіду

DovzenkoТренер богданівського «Буревісника» Олександр Довженко у спілкуванні з клубною прес-службою підвів підсумки виступу команди в сезоні 2014 року.

У порівнянні з минулим, 2013-им, роком, коли команда виступала під назвою «Тристар-Промінь»,ми покращили результати. Та все ж мали змогу в другій групі чемпіонату області фінішувати третіми. Доля третього місця вирішувалася в останньому турі. Відзначу, що ми чимало очок втратили в першому колі змагань. Тоді ми набрали лише 9 очок, а в другому колі – 15 очок. У порівнянні з попереднім роком у нас оновився склад і десь, можливо, не вистачало зіграності.

В чемпіонаті та Кубку Знам’янського району команді не вистачало останнього кроку для завоювання трофеїв. В чому причина цього?
Я думаю, що однією з причин є не стабільність складу. У вирішальних матчах не змогли вийти оптимальним складом. У нас молода команда і в стартовому складі грають 3-4 гравці 1998 року народження, 2-3 гравці – 1996 року народження. У матчах зі «Стартом», можливо, нам не вистачило досвіду.

Повне інтерв’ю читайте на офіційному сайті ФК «Буревісник».

 15 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні