Як олександрійські козаки «Карпати» подолали

fc_olexandГру 11 туру команда ФК «Олександрія» (U-19) проводила в  Раві-Руській з ФК «Карпати» (U-19) з міста Лева. До звітної гри юні галичани знаходилися на 12 місці з 11 очками, а олександрійці були на 2 позиції турнірної таблиці з 17 заліковими пунктами. Та не слід забувати, шановні, що «Карпати» мають добру школу з давніми славетними традиціями, яка дала світу футболу цілу плеяду талановитих гравців. «Карпати» –  це завжди грізний суперник, а тому не слід розслаблятися…

Рухаємося далі. Зізнаюсь, що дуже хвилювався за нашу юнацьку команду напередодні цього матчу. Поясню чому. По-перше, у попередньому турі, як ви пам’ятаєте, червоні картки отримали Вадим Гранчар та Богдан Литвяк, тому вони відбували дискваліфікацію. І без того коротенька лава запасних ФК «Олександрія» U-19, стала ще коротшою. Але Ігор Костиря та Олександр Карпов, як справжні чарівники, знайшли їм гідну заміну! Молодці, коучі! По-друге, гра з «Чорноморцем» у 10 турі проходила при сильній зливі і відібрала у наших футболістів чимало сил (не слід забувати, що це зовсім юні хлопці). І останнє, довгий переїзд автобусом до Галичини, це вам не прогулянка по Бродвею! От такі думки були у мене до стартового свистка цього важливого для обох команд двобою. На щастя, вони не справдилися…

З перших хвилин матчу господарі дали зрозуміти олександрійцям, хто у домі господар. Але їх тиск на ворота Юрія Гаврусевича не привів до голу. Приїжджі відповідали контратаками, які теж, на жаль, не мали гольового завершення. Весь перший тайм пройшов на зустрічних курсах, але забитих м’ячів ми так і не побачили.

У другому таймі малюнок гри змінився. Юні «городяни» активізувалися і почали грати першим номером. Відчувалося, що ось-ось вони «розмочать» рахунок. Цього разу відчуття справдилося! Після стандарту на 56-й хвилині Родіон Сердюк влучним ударом відправляє «шкіряного» у сітку воріт «Карпат», які захищав Вадим Ющишин – 0:1. «Трикольорові» піймали кураж і продовжили атакувати. І через три хвилини після першого голу це принесло свої плоди у вигляді ще одного голу! На 59-й – свої якості джокера продемонстрував Олег Антошик, що замінив Олександра Сапелкіна на 46-й хвилині. Він, знову після стандарту, забиває свій м’яч львів’янам – 0:2. До кінця поєдинку обидві команди не збавляли обертів, але рахунок не змінився – 0:2. Добрий подарунок зробили собі юні олександрійці до Дня козацтва України!

Після двобою Ігор Костиря подякував гравців за справжню самовіддачу на полі та щиро привітав їх з цією яскравою перемогою.

Наступну гру ФК «Олександрія» U-19 проведе вдома  з командою «Скала» U-19 Стрий. Базовий день 12 туру – 22.10.2016 р. Вболівайте за нашу талановиту молодь! Любіть футбол!

15.10.2016 р., 14:00, стадіон «Локомотив», Рава-Руська, 70 глядачів,  + 7 С°, оцінка поля: 4

«Карпати» Львів (U-19) – «Олександрія» (U-19) 0:2 (0:0)

Арбітр: Когут О.О. (Тернопіль)

Асистенти арбітра:  Ковальчук Ю.А. (Львів), Кравченко Ю.С. (Львів)

4-й арбітр: Кальонов О.О. (Львів)

Спостерігач арбітражу: Звягінцев В.О. (Одеса)

«Карпати»: Ющишин, Завінський, Веремієнко, Дерман, Лебеденко – к/к, Донцов (Січ, 75), Шарабура (Сільченко, 59), Валенко, Клим (Діма, 62), Пецків (Кос, 62), Ременюк (Войтович, 70)

Запасні: Кучерявий, Білий

Ст. тренер – Р.Толочко

«Олександрія»: Гаврусевич, Прокопчук  – к/к, Стецьков, Тітаренко, Сердюк, Пастухов (Калинчук, 88), Максимець, Сапелкін (Антошик, 46), Довгий (Єсип, 46), Дрозд (Підлепенець, 46), Лачинов (Погорілий, 72)

Запасні: Чернятинський, Павлюк

Ст. тренер – І.Костиря

Попередження: Клим (18), Валенко (56), Веремієнко (58) – Сердюк (11), Прокопчук (85)

Голи: Сердюк (56), Антошик (59)

Офіційний сайт ФК Олександрія

 10 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні