Збірна Кіровоградської області вийшла до фінального раунду Кубка Регіонів УЄФА

Regions-cupСьогодні збірна Кіровоградської області, яка сформована на базі «Інгульця-3», провела другий матч у групі 1 Кубка Регіонів УЄФА, що нині проходить на Мальті.

Збірна нашої області, нагадаємо, у першому турі змагань святкувала складну перемогу над французами. Сьогодні ж протистояла шотландцям, які у першій зустрічі розгромили «Гоцо» (5:0).
У порівнянні з попереднім матчем у стартовому складі української команди сталися кілька змін. Олександр Боженко дискваліфікований і не міг допомогти команді. На лаві запасних залишилися Дмитро Андрейчіков, Андрій Глущенко і Євген Миколаюк. А з перших хвилин з’явилися Максим Чаус, Едуард Грига, Денис Височан та Олександр Петрук.
Початок матчу був насичений на події. На шостій хвилині матчу Максим Чаус промахнувся. Через шість хвилин шотландці порушили правила у власному штрафному майданчику проти нападника Олександра Петрука – пенальті. З «точки» влучно пробив капітан команди Андрій Сорокін. На 23-ій хвилині матчу шотландці мали шанс зрівняти рахунок, але українців врятував голкіпер Іван Крикнін. І вже у наступній атаці з передачі Сінчікова Олександр Петрук подвоїв рахунок на табло. Після кількох хвилин активності шотландців збірна Кіровоградської області впевненіше провела кінцівку тайму: кілька подачі Корчинського з кутової позначки, не влучний удар Чауса. У перерві матчу тренерський штаб шотландців вніс корективи у склад, зробивши дві заміни. І на початку тайму шотландці були активнішими. Одного разу голкіпер Іван Крикнін врятував нашу команду. Після 55-ої хвилини матчу більше м’яч перебував на половині поля шотландців. Свої моменти українці не реалізували. Андрій Сорокін пробивав зі штрафного, Артем Сінчіков не влучив у ворота суперника. Дещо грубо грали шотландці у інтервалі з 71ої по 77-у хвилини – як наслідок три їх гравці отримали попередження. А на 79-ій хвилині після подачі Максима Корчинського з кутової позначки відзначився Владислав Горщинський – 3:0. До завершення матчу рахунок не зазнав змін. Збірна Кіровоградської області здобула другу перемогу на Мальті. Ця перемога дозволила збірній Кіровоградської області достроково виграти групу 1 та здобути путівку до фінального раунду змагань, що пройде у червні наступного року.
У іншому матчі другого туру цієї групи «Іль-де-Франс» розійшлася миром з мальтійським «Гоцо» — 0:0. У третьому турі змагань, 9 жовтня, збірна Кіровоградської області буде протистояти господарям, команді «Гоцо». Початок матчу о 16.00.

Шотландія – Збірна Кіровоградської області – 0:3 (0:2) (Сорокін, 13 (пен); Петрук, 24; Горщинський, 79)
Збірна Кіровоградської області: Крикнін, Куруп, Грига (Миколаюк, 34), Сінчіков, Согутовський, Горщинський, Корчинський, Сорокін, Височан (Ковтуненко, 87), Петрук, Чаус (Тимошевський, 84).
Попередження: Макгоун, 33; Мур, 71; Нілі, 76; Макферсон, 77 – Сорокін, 90+2.
Вилучення: Хівер (Шотландія), 90+3.

Офіційний сайт ФК Інгулець

 10 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні