«Динамо» – «Зірка»: останні новини перед грою

fc_zirkaПрограму десятого туру Ліги Парі-Матч закриватиме поєдинок на НСК «Олімпійський» у Києві, в якому «Динамо» зустрінеться з «Зіркою» з Кропивницького.

Отже, команди ще перед виходом на поле знатимуть результати всіх інших матчів. У випадку «Зірки» все і так зрозуміло – у разі перемоги вона підніметься на восьме місце, нічия або поразка залишать її на дев’ятому.

Що ж до динамівців, то вони матимуть шанс скоротити відставання від своїх конкурентів, «Шахтаря» та «Зорі», які гратимуть між собою.

Нагадаємо, що у складі обох команд відсутні дискваліфіковані.

Сьогодні вранці, під час організаційної наради були визначені кольори форм, у яких зіграють команди. Динамівці зіграють у своєму основному комплекті форми білого кольору (голкіпер – у зеленому), у той час як гості теж вийдуть на поле у своїх традиційних кольорах – червоному та жовтому (воротар – у чорному).

Наостанок традиційно кілька слів про погодні умови, які чекають на футболістів та вболівальників, які будуть дивитися матч наживо та підтримувати нашу команду. Певно, погода їх порадує, адже у Києві зараз справжнє «бабине літо». Ввечері буде тепло та без опадів, температура повітря під час гри становитиме приблизно +18…19°С – чудові умови для відвідання стадіону недільним вечором, — інформує офіційний сайт «Динамо» Київ.

 10 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні